به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
رئیس قوه قضاييه با تأکید بر اینکه نباید "حیات و ممات کشور" را به این توافق گره زد، گفت: البته مشخص است تحریم‌ها، فی‌الجمله آثاری نسبت به وضع اقتصادی کشور داشت و امید است که توافق‌ها وضع را بهتر کند.
"خیبرآنلاین" - آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با بیان اینکه «چنین مذاکراتی به تلاش زیاد و کسب آمادگی فراوان از سوی مذاکره‌کنندگان نیاز داشت» افزود: جهاتی از توافق ایران و گروه 1+5 که نشان‌دهنده ایستادگی بر روی حقوق هسته‌ای ملت ایران است، جای تشکر دارد و انتظار از مذاکره‌کنندگان ایرانی که به تعبیر مقام معظم رهبری فرزندان این مرز و بوم و انقلاب هستند نیز همین بود.

به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه،رئیس دستگاه قضا با تأکید بر اینکه نباید «حیات و ممات کشور» را به این توافق گره زد، اظهار کرد: البته مشخص است تحریم‌ها، فی الجمله آثاری نسبت به وضع اقتصادی کشور داشت و امید است که توافق‌ها وضع را بهتر کند، اما کشور و ملت ما ارزش‌های حیاتی خود را به این فراز و نشیب‌ها نمی‌فروشد و نباید تصور کرد که اگر تحریم‌ها ادامه پیدا می‌کرد مسیر کشور در پیگیری ارزشهای والا و اهداف مقدس جمهوری اسلامی، عوض می‌شد.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه «ملت ما با پایداری در طول سی و چند سال گذشته نشان داد که تحریم‌ها نمی‌توانند اهداف کشور را تغییر دهند» افزود: بنابراین نباید وضع طوری نشان داده شودکه گویا حیات و ممات کشور منوط به این توافق‌نامه‌هاست.

رئیس دستگاه قضا همچنین «عقلانیت» و «تدبیر» در اداره امور را خواست همه مردم دانست و افزود: مردم ما خوشحال می‌شوند که دولتمردانشان بتوانند با تدبیر امور را اداره کنند و به پیش ببرند، اما همزمان توقع دارند که پیشبرد امور با پایداری بر حقوق ملت و رعایت خطوط قرمز باشد.
آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگر از سخنانش با گرامیداشت هفته بسیج، این مناسبت را یادآور «رشادت‌ها، پایداری‌ها و ایثارگری‌های بی‌نظیری» دانست که در دوران دفاع مقدس و پس از آن موجب حفظ کیان کشور و نظام شد.

وی خاطر نشان کرد: بسیج نهالی است که حضرت امام(ره) با تیزبینی غرس کردند واکنون به «شجره طیبه» پرثمری برای کشور تبدیل شده است.

رئیس قوه قضاییه یادآور شد: امام راحل تیزبینی خاصی در زمینه به حرکت درآوردن توده‌های مردم، برانگیختن فطرت‌های انسانی و آنچه در روایات ما از آن به عنوان«دفائن عقول» یاد شده است، داشتند.

وی با یادآوری سخنان اخیر مقام معظم رهبری در اجتماع بسیجیان خاطر نشان کرد: ایشان فرمودند که بسیج فقط شامل کسانی که رسماً به این نهاد پیوسته‌اند نمی‌شود بلکه همه کسانی که ارزش‌ها و آرمان‌های بسیج را قبول دارند و از آنها حمایت می‌کنند و آنان را مورد تشویق قرار میدهند ،هم بسیجی هستند.

رئیس دستگاه قضا اظهار امیدواری کرد که بسیج همچنان بتواند در حفظ ارزش‌های این کشور «مقاوم و پایدار» بماند و در مقابل تهاجم‌های فرهنگی نیز «ایستادگی» کند.

آیت الله آملی لاریجانی همچنین با محکوم کردن حمله انتحاری به سفارت ایران در لبنان و تسلیت شهادت رایزن فرهنگی و برخی دیگر از کارکنان کشورمان در این حادثه تروریستی، این اقدام جنایتکارانه را نتیجه همکاری صهیونیست‌ها و گروه‌های تکفیری دانست و افزود: آشکار است که صهیونیست‌ها از افق روشن انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت هراسانند و گروه‌های تکفیری و سلفی به دلیل برخورداری از تفکری ارتجاعی و غیرقابل پذیرش در دنیای اسلام ، از عقلانیت شیعی در هراسند.

آیت الله آملی لاریجانی همچنین با یادآوری جنایات گروه‌های تکفیری در عراق، سوریه، لبنان و دیگر کشورهای اسلامی تصریح کرد: تردیدی نیست که پشت پرده این ترورها، توطئه ایجاد تفرقه مذهبی در میان مسلمانان قرار دارد.

اين گزارش حاكي است در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي بحث و بررسي در خصوص آيين نامه اجرايي ماده 79 قانون مجازات اسلامي ادامه یافت.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: