به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو از ارائه طرح پیشنهادی تحت عنوان شناسایی و کنترل آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی برای قرار گرفتن در طرح تحول نظام سلامت خبر داد.
"خیبرآنلاین" - دکتر حسین رستگار روز دوشنبه در نشست خبری اظهار داشت: تقلبات مواد غذایی روز به روز در حال پیچیده تر شدن است و از همین جهت کنترل آنها نیز در آزمایشگاهها سخت تر می شود.

به گزارش مهر،وی با تاکید بر استفاده از تکنیک های پیشرفته برای تشخیص تقلبات غذایی، افزود: در حال حاضر تجهیزات آزمایشگاهی در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو وجود دارد اما نیاز است این تجهیزات نیز در سایر آزمایشگاههای غذا و داروی سراسر کشور تامین شود.

رستگار یکی از تقلبات غذایی را در مورد سوسیس و کالباس ها و همچنین عسل عنوان کرد و گفت: در حال حاضر این سئوال مطرح است که چرا به یک باره شاهد افزایش چند برابری تولید عسل در کشور هستیم لذا لازم است بررسی شود که چه میزان از عسل های تولیدی تقلبی نیستند.

وی با اعلام اینکه برای تولید عسل تقلبی از شیره قند استفاده می شود، افزود: متاسفانه برخی تولید کنندگان عسل در جلوی کندوها با قرار دادن شیره قند، زنبورها را برای تولید عسل ترغیب می کنند.

مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در ادامه به سوسیس و کالباس های تقلبی که در آن از خمیر مرغ استفاده می شود، اشاره کرد و گفت: تنها سوسیس و کالباس های مورد تایید ما هستند که مجوز تولید از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو را داشته باشند.

وی با اعلام اینکه قبلا مجوز استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس صادر می شد، افزود: در حال حاضر چنین مجوزی برای استفاده از خمیر مرغ صادر نمی شود.

رستگار با اشاره به افزایش حجم تقلبات و آلاینده های غذایی از ارائه پیشنهادی تحت عنوان طرح شناسایی و کنترل آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی خبر داد و گفت: قرار است این طرح پس از تصویب وزیر بهداشت در قالب طرح تحول نظام سلامت اجرایی شود.

وی همچنین در ارتباط با وضعیت روغن پالم نیز افزود: تخلف پالم خیلی کاهش پیدا کرده اما هنوز هم در برخی از محصولات لبنی این تخلف به خصوص در شهرستان ها دیده می شود.

رستگار به وضعیت سلامت ظروف یکبار مصرف اشاره کرد و گفت: مصرف ظروف یک بار مصرف باید کاملا تفکیک شده باشند به طوری که برای غذاها و آشامیدنی های گرم از ظروف یک بار مصرف کاغذی و اسفنجی استفاده شود و برای آشامیدنی های سرد از ظروف یک بار مصرف شفاف و مات استفاده شود.

وی با اعلام اینکه استفاده از ظروف یک بار مصرف در طولانی مدت برای سلامت افراد مضر است، تاکید کرد: استفاده طولانی مدت از این قبیل ظروف همراه با استرس و داشتن رژیم غذایی و همچنین زمینه های ژنتیک می تواند بروز بیماری ها را تسریع بخشد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: