به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طبق آمار مرکز ایران در سال ۹۰تعداد یک میلیون و ۶۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد، این در حالی است که وجود یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی کسری داریم.
"خیبرآنلاین" - دکتر حامد مظاهریان در مورد وضعیت کمبود مسکن در کشور بیان داشت: یکی از دلایلی که سبب این مسئله شده عدم تطابق سطح واحدهای ساخته شده با استطاعت نیازمندان است زیرا تسهیلات جهت ساخت خانه‌های لوکس صادر شد که خرید آنها از استطاعت افراد نیازمند خارج است.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه طبق تحقیقات به عمل آمده در سال ۹۲، ۶۴۵ هزار واحد مسکونی در نقاط شهری و ۵۱۷ هزار واحد مسکونی در نقاط روستایی کمبود وجود دارد تصریح کرد: این در حالی است که موجودی مسکن نقاط شهری ۱۵.۵۵ میلیون واحد و موجودی نقاط روستایی ۵.۳۸ میلیون واحد است.

مظاهریان تعداد خانوارهای موجود در نقاط شهری را ۱۶.۲ میلیون خانواده و نقاط روستایی را ۵.۹ میلیون خانوار اعلام کرد و گفت: سهم مسکن از بودجه خانوار ۳۳ درصد است بدین معنی که یک سوم درآمد خانوار ایرانی به خرید مسکن اختصاص می‌یابد.

این استاد برجسته دانشگاه تهران با اشاره به مهمترین وقایع بخش مسکن در دولت یازدهم گفت: این اقدامات شامل ادامه روند تسهیل پروژه‌های مسکن مهر، بافت‌های فرسوده و اسکان غیررسمی، ابزارهای نوین مالی و صندوق زمین و ساختمان است.

دکتر مظاهریان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های راه و شهرسازی در دولت یازدهم طرح جامع مسکن و بازنگری در آن است گفت: در حال حاضر به دلیل کاهش جمعیت در روستاها دیگر شاهد مهاجرت به شهرها نیستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر قطب علمی و فناوری معماری خاطرنشان کرد: با وجود کاهش جمعیت در کشور با افزایش ۱۷۵ درصدی خانوارها مواجه هستیم که حدود ۲۰ درصد این افزایش به دلیل افزایش طلاق و نیاز به مسکن زنان است.

مظاهری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مسکن یکی از بخش‌های مهم زندگی انسان و به عنوان یکی از با ارزش‌ترین دارایی‌های انسان محسوب می‌شود گفت: سهم مسکن از سرمایه ثابت در کشور ۳۰ درصد، سهم اشتغال مستقیم ۱۲ درصد، سهم تسهیلات بانکی ۲۵ درصد، سهم گردش نقدینگی کشور ۲۰ تا ۳۰ دصد و سهم دولت در تامین مسکن نیم درصد است که نشان دهنده تامین مسکن توسط خود مردم است.

وی ادامه داد: با هدفگذاری کاهش شاخص دسترسی مسکن به هشت سال ۵ درصد افزایش موجودی مسکن را خواهیم داشت که در این صورت مسکن از سفته‌بازی  و کسب سود غیرمتعارف خارج خواهد شد.

دکتر مظاهریان با بیان اینکه اگر هر ساله کمتر از یک میلیون واحد مسکونی تولید شود، زنگ خطر محسوب می‌شود گفت: هر ساله حدود ۷۶۰ هزار واحد مسکونی در ایران ساخته می‌شود.
برچسب ها: مسکن ، خانه ، کمبود ، آمار ، ایران ، خیبر ، آنلاین
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: