به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
کارگروه ویژه‌ی تعیین کشورهای هدف برای اعمال مقررات لغو ویزا و تسهیل و صدور ویزای گردشگران» با مصوبه‌ هیأت دولت در ۱۵ آبان‌ماه ۱۳۹۲‌، تشکیل و قرار شد که مسوولیت اجرای آن با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشد و وزارتخانه‌های امور خارجه‌، کشور‌، اطلاعات و سازمان توسعه‌ تجارت، نمایندگان تام‌الاختیار خود را به این کارگروه معرفی کنند تا با هدف تهیه‌ فهرستی از کشورهای هدف برای تسهیل در صدور یا لغو ویزای ایران یا اتخاذ تصمیم‌هایی برای روانسازی سفر گردشگران خارجی تشکیل جلسه دهند و به تصمیم‌گیری برسند.
"خیبرآنلاین" - کمتر از یک سال پیش بسته‌ پیشنهادی لغو و تسهیل صدور ویزای ایران به هیات دولت داده شد و قرار بود خبرهای خوش اواخر سال ۹۲ اعلام شود، اما بررسی طرح در کمیسیون‌های تخصصی نزدیک به یک‌ سال طول کشیده است. حالا معاون گردشگری یک‌بار دیگر اعلام کرده «امیدوار است پیش از فرا رسیدن سال نو خبر خوش ویزا را اعلام کند.»

به گزارش ایسنا، کارگروه ویژه‌ی تعیین کشورهای هدف برای اعمال مقررات لغو ویزا و تسهیل و صدور ویزای گردشگران» با مصوبه‌ هیأت دولت در ۱۵ آبان‌ماه ۱۳۹۲‌، تشکیل و قرار شد که مسوولیت اجرای آن با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشد و وزارتخانه‌های امور خارجه‌، کشور‌، اطلاعات و سازمان توسعه‌ تجارت، نمایندگان تام‌الاختیار خود را به این کارگروه معرفی کنند تا با هدف تهیه‌ فهرستی از کشورهای هدف برای تسهیل در صدور یا لغو ویزای ایران یا اتخاذ تصمیم‌هایی برای روانسازی سفر گردشگران خارجی تشکیل جلسه دهند و به تصمیم‌گیری برسند.

سه اولویت برای این کارگروه ویژه تعیین شد؛‌ کشورهایی که ایران به‌طور عام با آن‌ها لغو روادید می‌کند. کشورهایی که گردشگران آن‌ها با تور رسمی به ایران سفر می‌کنند و شامل لغو روادید می‌شوند و کشورهایی که صدور روادید برای آن‌ها تسهیل می‌شود.

در نهایت، چند پیشنهاد از این کارگروه ویژه خارج شد‌؛ تعیین فهرست برخی کشورها برای صدور ویزای فرودگاهی‌، لغو ویزا برای گردشگران سلامت در صورت توافق‌ دستگاه‌های مرتبط، صدور ویزای رایگان برای تورگردانان خارجی که با هدف آشنایی به ایران سفر می‌کنند‌، افزایش مدت زمان اعتبار ویزای فرودگاهی، تعیین کشورهایی که یک‌طرفه می‌توان با آن‌ها لغو ویزا داشت و صدور ویزای الکترونیکی.

حالا نزدیک به یک‌سال از ارائه‌ این پیشنهادها به دولت می‌گذرد و مرتضی رحمانی‌موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر می‌دهد که بررسی این طرح در کمیته کارشناسی و کمسیون سیاسی، دفاعی هیأت دولت تمام شده و طرح در نوبت ارائه به هیأت دولت است.

او به خبرنگار گردشگری ایسنا می‌گوید: آخر سال است و کمیسیون‌ها طرح‌های زیادی در نوبت ارائه در هیأت دولت دارند، اما فکر می‌کنم و امیدوارم تا پیش از سال نو، این طرح در دستور کار دولت قرار گیرد و خبر خوش آن اعلام شود.

پیش از این مسعود سلطانی‌فر، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درباره دلیل تاخیر ایجاد شده برای طرح این موضوع در هیأت دولت گفته بود: چیزی که به کمیسیون تخصصی دولت می‌رود‌، با توجه به ضرورت گرفتن استعلام از دستگاه‌های مختلف و هماهنگی‌ها‌، ممکن است از یک تا شش‌ماه طول بکشد. این‌گونه قضایا ظرف زمانی ندارد؛ ولی ما اصرار داریم با مصوبه‌ی هیئت وزیران، زمان ویزای فرودگاهی را از دو هفته به یک‌ماه برسانیم.

از سوی دیگر حسن قشقاوی، معاون وزیر امور خارجه چندی پیش اعلام کرده بود: وزارت خارجه آمادگی دارد تا با هر کشوری به صورت متقابل لغو روادید را اجرا کند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: