به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
پسته، بادام، فندق و تخمه حاوی روغن‌های غیر اشباع و برای سلامت بدن مفید است، البته می بایست در هنگام مصرف آنها به میزان کالری این مواد غذایی توجه کرد.
"خیبرآنلاین" -پسته، بادام، فندق و تخمه حاوی روغن‌های غیر اشباع و برای سلامت بدن مفید است، البته می بایست در هنگام مصرف آنها به میزان کالری این مواد غذایی توجه کرد.

به گزارش مهر، مرجان السادات آثاری کارشناس مواد غذایی در ارتباط با مصرف آجیل عید، گفت: تغذيه صحيح و اصولي همواره يكي از بحث هاي اساسي و مهم در ايام نوروز و تعطيلات به شمار مي آيد.

وی با عنوان این مطلب که یکی از مهمترین خوراکی‌های زينت‌بخش سفره های نوروزی، انواع شيرينی و آجیل است، افزود: يکی از زيان‌های مهم مصرف زياد شيريني، چاقي و عوارض و اختلالات ناشي از آن است. مواد قندي و نشاسته‌اي به آساني تبديل به چربي شده و در بدن ذخيره مي‌شوند و ايجاد چاقي مي‌کنند.

آثاری، توصیه کرد: بهتر است از شیرینی‌های خشک و کوچک مانند نان برنجی و نان نخودچی برای پذیرایی در این ایام استفاده شود، چون افراد در طول روز برای دید و بازدید به خانه‌های متعددی می روند بنابراین لازم است شیرینی‌های کم کالری مصرف کنند.

وی تاکید کرد: شیرینی‌های تر از انواع روغن‌ها و چربی‌های جامد اشباع که اتفاقا حاوی اسیدهای چرب ترانس هم هستند، تهیه می شوند که عامل افزایش چربی‌های مضر خون هستند. بنابراین مصرف آنها خصوصا برای بیماران قلبی و عروقی و افرادی که چربی خون بالا دارند، در حداقل مقدار، توصیه می‌شود.

این کارشناس مواد غذایی در ادامه به مصرف آجیل در تعطیلات نوروزی اشاره کرد و افزود: پسته، بادام، فندق و تخمه حاوی روغن‌های غیر اشباع و برای سلامت بدن مفید هستند. البته باید هنگام مصرف آنها به میزان کالری این مواد غذایی توجه کرد. از سوی دیگر اگر افراد آجیل را بیش از حد اعتدال مصرف کنند باید از میزان غذای اصلی خود بکاهند و بهتر است از مصرف انواع بو داده و پرنمک آنها، خصوصا اگر دچار فشارخون یا بیماری‌های کلیوی هستند، خودداری کرده و انواع آجیل خام را تهیه کنید.

وی گفت: افراد مختلف به میزان متفاوتی می‌توانند آجیل مصرف کنند اما خوردن یک نعلبکی یا دو استکان از آن توصیه می‌شود. علاوه بر آن بهترین نوع آجیل تخمه ريز است، چون كم كالری و وقت گير است. به دلیل بالا بودن درصد چربی مغزها (معمولا بیش از ۵۰ درصد) در انواع آجیل، این گروه کالری بالایی دارند. به همین دلیل افرادی که در معرض چاقی هستند، یا به دیابت، فشارخون و بیماری های قلبی مبتلا هستند، باید با احتیاط بیشتری از این گروه تنقلات مصرف کنند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: