به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
کد خبر: ۴۷۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۲
100 گرم سیرابی 130 کالری دارد و نسبت به آجیل و قند کالری آن کمتر بوده بنابراین مصرف آن مناسب است
"خیبرآنلاین" - یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه خوردن سیرابی به حفظ سلامتی بدن کمک می‌کند،‌ گفت: مصرف سیرابی جهت جلوگیری از ریزش مو و ابتلا به سرطان موثر است.

خبرگزاری فارس: خوردن سیرابی از ریزش مو و ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند/ سیرابی منبع غنی پروتئین، کلسیوم و روی

به گزارش فارس، مرتضی صفوی با اشاره به اینکه سیرابی یکی از قسمت‌های معده نشخوارکنندگان است، گفت:‌ معده این جانوران شامل 4 قسمت سیرابی،‌شیردان، هزارلا و نگاری بوده که خوردن سیرابی برای سلامتی بدن توصیه می‌شود.

وی افزود: مصرف غذایی سیرابی در هند و پاکستان همچون ایران متداول بوده و در مقایسه با گوشت، پروتئین آن بیشتر  است همچنین آمینواسیدهای ضروری بدن با خوردن سیرابی تأمین می‌شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف 100 گرم سیرابی 8 درصد نیاز بدن به کلسیم را رفع می‌کند، گفت: همچنین مصرف این میزان سیرابی حاوی 7 گرم پروتئین و 4 گرم چربی است.

صفوی ادامه داد: آهن سیرابی همچون گوشت قرمز برای رفع کم‌خونی مناسب است و هر 100 گرم سیرابی 5 میلی‌گرم آهن دارد همچنین سلنیوم موجود در سیرابی آنتی‌اکسیدان مناسبی برای بدن دارد که سبب جلوگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در صورت افزایش کلسترول در بدن گرفتگی عروق ایجاد می‌شود، گفت: کلسترول موجود در سیرابی به دلیل اینکه چربی پایینی دارد مثل گوشت قرمز خطر‌آفرین نیست و می‌توان گفت کلسترول سیرابی از گوشت گاو و گوسفند و مرغ کمتر است.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه دو سوم کلسترول خون را  بدن می‌سازد و یک سوم از غذا حاصل می‌شود، گفت: اگر کلسترول دریافتی زیاد باشد این تنظیم خودکار در بدن وجود دارد که خود بدن کمتر این کلسترول را بسازد ولی زمانی که افراد کلسترول خیلی بالا از طریق مصرف بعضی از غذا همچون مایونز و انواع سس چرب داشته باشند دیگر بدن قادر به این تنظیم نیست.

وی به عنصر روی موجود در سیرابی اشاره کرد و گفت: این مسئله نیز سبب بلندی قد، پرپشتی مو شده و مانع ریزش موی سر می‌شود و در واقع 100 گرم سیرابی 11 درصد نیاز روزانه بدن را به روی تأمین می‌کند. این مسئله برای تولید اسپرم، افزایش حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است.

صفوی گفت: سیرابی همچنین حاوی انواع ویتامین‌ها شامل ویتامین B1، B2، B6،B12 بوده و ویتامین A آن نیز زیاد است. بنابر این خوردن آن برای افراد و حفظ سلامتی حائز اهمیت است البته باید توجه کرد که سیرابی را باید قبل از پخت به خوبی بشوییم و از نظر بهداشتی نسبت به تمیزی آن مطمئن شویم.

این متخصص تغذیه بیان داشت:‌ 100 گرم سیرابی 130 کالری دارد و نسبت به آجیل و قند کالری آن کمتر بوده بنابراین مصرف آن مناسب است.

وی در پایان در رابطه با پرزهای سیرابی گفت: خوردن این پرزها در صورتی که به خوبی شسته شده باشند، مشکلی ندارد فقط افراد باید توجه داشته باشند که برای مصرف سیرابی بهتر است آن را با آب لیمو سرو کنند تا جذب آهن آن افزایش یابد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: