به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
افراد در سنین سالمندی، بیشترین حجم بیماری های پیچیده مانند فشار خون و فراموشی را دارند و بیشترین بار و فشار اقتصادی به سیستم بهداشت و درمان کشور توسط این بیماری ها وارد می شود
"خیبرآنلاین" - رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: هر چند اکنون تعداد سالمندان کشور کمتر از کشورهای توسعه یافته است، اما سرعت پیر شدن در ایران فوق العاده بالا است.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا خرم خورشید در نخستین کنگره بین المللی بررسی مسایل سالمندی ایران و جهان افزود: یکی از دلایل بالابودن سرعت پیرشدن در ایران به خاطر اعمال الگوی جمعیتی از سال 1360 تا 1369 بود، زیرا رشد جمعیت در این سال ها 3.6 درصد بود که این تعداد موالید همه با هم به مرحله سالمندی می رسند و با مشکلات زیادی روبرو خواهند بود.

وی یکی دیگر از عوامل بالابودن سرعت پیرشدن در کشور را افزایش سن امید به زندگی و متعاقب آن افزایش تعداد سالمندان دانست و گفت: تعداد افراد بالای 60 سال تا 5 سال دیگر یعنی تا سال 2020، 10 میلیون نفر خواهد شد.

خرم خورشید تصریح کرد: بنابراین در سال های آینده با سونامی سالمندان مواجه خواهیم شد که این مساله نیاز به رویکردهای بهینه ای دارند و بهترین رویکرد نیز از جانب سازمان جهانی بهداشت مبنی بر سالمندی پویا مطرح شده است.

وی افزود: سالمندی پویا به آن معنا است که فرصت های کافی را برای سالمندان در جهت زندگی سالم از لحاظ کیفیت زندگی و مشارکت آنان در امور اجتماعی فراهم کنیم.

رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: افراد در سنین سالمندی، بیشترین حجم بیماری های پیچیده مانند فشار خون و فراموشی را دارند و بیشترین بار و فشار اقتصادی به سیستم بهداشت و درمان کشور توسط این بیماری ها وارد می شود.

خرم خورشید افزود: برای کاهش بار این بیماری ها فقط نباید به افراد بالای 60 سال توجه کرد بلکه باید به مسیر رشد و تکامل افراد به ویژه سبک زندگی از بدو تولد توجه داشت.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: