به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
در پرداخت این مبالغ تمامی اصول حفاظتی مراعات می شده است(دریافت از صرافی ها و همچنین دریافت با چند واسطه) و همچنین مبلغ دریافتی کاملا متعارف بوده است به گونه ای که این افراد می توانستند با دستمزدهایی مشابه به جای وطن فروشی و ارتباط با بیگانگان، به کار شرافتمندانه رسانه ای در داخل کشور بپردازند
"خیبرآنلاین" - منابع مطلع می گویند شبکه شبه رسانه ای داخلی که اخیرا با آن برخورد شد، یک شبکه ریشه دار، هوشمند، دارای ارتباطات ارگانیک، وسیع و طولانی مدت با نهادهای مرتبط با سرویس های اطلاعاتی آمریکا، انگلستان و هلند در بیرون از ایران بوده است.

به گزارش مهر، دو هفته پیش سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد شبکه ای از فعالان حوزه های رسانه و شبکه های اجتماعی را بازداشت کرده است. اطلاعات تازه دریافت شده نشان می دهد این شبکه اگرچه ظاهرا مشغول کار رسانه ای بوده و در فضای رسانه ای کشور حضور داشته، اما در واقع به طور کامل اصول پنهان کاری از جمله ایجاد پوشش، ملاحظات حفاظتی و استفاده از نام مستعار در تولیداتش را رعایت می کرده و در زمانی طولانی به این شکل با بیرون از ایران مرتبط بوده است.

منابع مرتبط با موضوع گفتند این شبکه داخلی، مرتبط با یک «سلسله مراتب هدایت و کنترل» در بیرون از ایران بوده که افرادی همچون «حسین باستانی»، «مسعود بهنود» و «م -ع» آن را در قالب نهادهایی همچون بی بی سی فارسی و وب سایت روزآنلاین اداره می کرده اند.

این شبکه در گام نخست ماموریت جمع آوری اطلاعات مختلف از داخل ایران و ارسال به بیرون کشور را بر عهده داشته و این امر را به طرق بسیار متنوعی انجام می داده است.

در گام دوم، اعضای این شبکه ماموریت تولید گزارش و تحلیل و ارسال به خارج از ایران جهت انتشار در وب سایت های مرتبط با اپوزیسیون با هدف سیاه نمایی، پرونده سازی حقوق بشری، ایجاد اختلاف در داخل ایران و پیش برد اهداف غرب برای کنترل افکار عمومی در ایران را بر عهده داشته اند.

در گام سوم، اعضای این شبکه با هدف شبکه سازی در داخل ایران با کارکردهای متنوع اطلاعاتی و عملیاتی، فعالیت می کرده است.

چهارمین هدف نیز نزدیک شدن به چهره های مشهور و فعال سیاسی و رسانه ای با هدف خط دهی به آنها یا ایجاد اختلاف در میان آنها بوده است.

نکته مهم درباره اعضای این شبکه، دریافت حقوق ثابت ماهیانه (برخی به ریال و برخی به دلار و یورو) از خارج از ایران است. تعدادی از اعضای قدیمی تر شبکه چیزی حدود یک دهه است که ماهیانه از مبدا خارجی پول دریافت می کنند.

گفتنی است در پرداخت این مبالغ تمامی اصول حفاظتی مراعات می شده است(دریافت از صرافی ها و همچنین دریافت با چند واسطه) و همچنین مبلغ دریافتی کاملا متعارف بوده است به گونه ای که این افراد می توانستند با دستمزدهایی مشابه به جای وطن فروشی و ارتباط با بیگانگان، به کار شرافتمندانه رسانه ای در داخل کشور بپردازند.

اسناد پیوست نمونه هایی از صورتحساب های پیشنهادی حسین باستانی خطاب به نویسندگان مطالب است که بنا به مصالح امنیت ملی و مسائل قانونی نام افراد در آن نمایش داده نشده است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: