به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
آنها می‌خواهند قدرت ما را بگیرند، نه برای اینکه صلح ایجاد کنند، بلکه برای اینکه علیه ما هنگامی که بی‌دفاع هستیم، جنگ آغاز کنند. این اتفاق، به هر بهایی که باشد، رخ نخواهد داد
"خیبرآنلاین" - پایگاه المانیتور روز جمعه اقدامات تحریک‌آمیز و خصمانه آمریکا علیه ایران بعد از امضای برجام را عاملی دانسته که به رشد احساسات ضدآمریکایی در میان مردم ایران روبرو شده است.

به گزارش فارس، پایگاه خبری - تحلیلی المانیتور، با اشاره به برخی از اقدامات آمریکا بعد از امضای توافق هسته‌ای با ایران، نوشته احساس ضدآمریکایی در این کشور بعد از امضای برجام افزایش یافته است.

یک مقام ایرانی، به شرط عدم افشای نام، با توجه به گذشت حدود 9 ماه از امضای توافق هسته‌ای به المانیتور گفت: 9 ماه برای وضع حمل یک زن باردار کافی است اما این 9 ماه برای اینکه توافق هسته‌ای چیزی به ما بدهد، کافی نبوده است.

وی افزود: آمریکا از ایران همه چیز می‌خواهد، اما آنها آماده نیستند که چیزی بدهند. این فقط به رشد احساسات ضدآمریکایی کمک می‌کند، نه فقط در بین اصولگرایان و اردوگاه آنها، بلکه در میان کسانی که خواستار عادی‌سازی (روابط با غرب) شدند.

مقام ایرانی مورد استناد المانیتور، به طور مشخص به حکم دیوانعالی آمریکا برای مصادره حدود 2 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران پرداخته و از آن انتقاد کرده است.

المانیتور علاوه بر این، وضع قانون ویزا که خواستار محدودیت در تردد به آمریکا بعد از سفر به ایران برای اتباع برخی کشورها بود را یکی دیگر از اقدامات تحریک‌آمیز واشنگتن دانسته که رشد احساسات ضدآمریکایی را در پی داشته است.

مقام ایرانی می‌گوید: اگر آمریکا به این توافق پایبند نباشد و همچنان ایرانی‌ها را از حقوقشان محروم کند، اوضاع از کنترل خارج می‌شود. ایران ضمن پایبندی به خط قرمزهای رهبر عالیقدرش، تعهدات خودش را انجام داده است اما ما هنوز چیزی در عوض آن ندیده‌ایم.

وی افزود: اگر این سیاست ادامه پیدا کند، جای تعجبی ندارد که یک روز این توافق شکست می‌خورد و بعد - با توجه به دشوارشدن اعتمادسازی - رسیدن به چنین توافقی ظرف یک دهه تا 2 دهه از الان، کار دشواری خواهد بود.

مقام ایرانی اضافه کرد: تنها چیزی که ما از آنچه در حال حاضر اتفاق می‌افتد، می‌فهمیم این است که آنها می‌خواهند قدرت ما را بگیرند، نه برای اینکه صلح ایجاد کنند، بلکه برای اینکه علیه ما هنگامی که بی‌دفاع هستیم، جنگ آغاز کنند. این اتفاق، به هر بهایی که باشد، رخ نخواهد داد.

اشاره این مقام ایرانی، لفاظی‌ها و فشارهای کشورهای غربی در ماه‌های اخیر بر سر برنامه موشکی است.

المانیتور می‌نویسد که تمامی این اقدامات آمریکا، اتفاقات زیانباری بر روی ایرانی‌ها دارد، چرا که خاطرات بین دهه‌های 1940 تا 1950، به ویژه بعد از کودتا علیه دولت مصدق را برای آنها زنده می‌کند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: