به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
قاچاق همچنان از معضلات بازار لوازم خانگی محسوب می شود و علیرغم تلاش‌هایی که در رابطه با مبارزه با قاچاق لوازم خانگی شد، به دلیل این که منافع عده ای سودجو در این موضوع است لذا همچنان کالای قاچاق در بازار موجود است تنها خرید و فروش آن به جای آن که جلوی دید باشد، مخفی و پنهانی شده اما از بین نرفته است و تنها غیرعلنی است
"خیبرآنلاین" - حمیدرضا غزنوی، سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی، گفت: طرح کارت‌‌ اعتباری خرید لوازم خانگی شکست خورد و دلیل این شکست عدم همکاری بانک مرکزی و  سازمان مدیریت و برنامه ریزی است. نظرات شخصی رئیس کل بانک مرکزی و همچنین نظرات غیرکارشناسانه سازمان مدیریت باعث شکست در این طرح شد که مزیت های فراوانی می توانست برای صنعت لوازم خانگی ایران داشته باشد.

به گزارش نسیم آنلاین، وی در رابطه با بازار لوازم خانگی داخلی گفت: وضعیت 2، 3 ماه بود که بهتر از قبل شده بود زیرا بعد از ماه محرم و صفر تا حدی تقاضا بالاتر رفت اما در دیماه بار دیگر این صنعت رکود عمیقی را تجربه کرد و تقاضا کاهش چشمگیری داشت و فروش 20 تا 30 درصد پایین آمد.

سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی تصریح کرد: گرانی دلار نیز موجب شد تا قیمت مواد اولیه و قطعات بالاتر رود با این حال از آن جهت که بازار کشش افزایش قیمت را نداشت لذا بر روی کالا هیچگونه افزایشی را اعمال نکردیم لذا تنها تولیدکننده مجبور است تا زیان بیشتری را متحمل شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دولت در گذشته ارز مبادله ای برای قطعات و مواد اولیه لوازم خانگی می داد اما الان 5 ماه است که ارز آزاد می دهد تولیدکننده در این رابطه نیز ضرر زیادی کرده است و لذا حدود 25 تا 30 درصد تولیدکننده بیش از سال قبل متضرر شده است و نمی تواند کالا را هم گران کند.

غزنوی عنوان داشت: جالب است که ارز مبادله ای را تنها به پنل تلویزیون دادند که برای خارجی هاست و هیچ گونه ارزش افزوده ای هم برای ایران ندارد ولی نمی دانیم چرا مواد اولیه برای لوازم خانگی ایرانی را به صورت ارز مبادله ای نمی دهند اما برای تلویزیون این ارز مبادله ای تعلق می گیرد.

دبیر مجمع کارآفرینان اظهار داشت: قاچاق همچنان از معضلات بازار لوازم خانگی محسوب می شود و علیرغم تلاش‌هایی که در رابطه با مبارزه با قاچاق لوازم خانگی شد، به دلیل این که منافع عده ای سودجو در این موضوع است لذا همچنان کالای قاچاق در بازار موجود است تنها خرید و فروش آن به جای آن که جلوی دید باشد، مخفی و پنهانی شده اما از بین نرفته است و تنها غیرعلنی است.

غزنوی ادامه داد: کار را نیز به دست اتحادیه ها سپرده اند که آنها نه سیستم و نه ابزار لازم را برای مبارزه با قاچاق کالا ندارند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: