به گزارش فارس، پاکپور افزود: سالهای گذشته از ٨٥ تا ٨٩ در شمالغرب اقدامات ضدامنیتی فراوانی داشتیم چون در این مناطق، پایگاه و پاسگاه و جاده وجود نداشت و ضدانقلاب از ان سوی مرز به داخل برخی از مناطق نفوذ کرده بود.
وی با بیان اینکه از اواخر سال ٨٩ اقدامات اساسی و زیرساختی، امنیتی و اشراف اطلاعاتی را شروع کردیم، گفت: در سال ٩٠ درگیری های زیادی با ضدانقلاب در مناطق غرب و شمالغرب مثل منطقه جاسوسان داشتیم و ارتفاعات زیادی را از آنها بازپس گرفتیم.
فرمانده نیروی زمینی سپاه با تاکید بر اشراف کامل بر روی ضدانقلاب خاطرنشان کرد: در جنوب شرق کشور زمانی که ماموریت به نزسا واگذار شد، عمق عملیات آنها به ٢٠٠-٣٠٠ کیلومتری داخل کشور کشانده شده بود.
پاکپور تصریح کرد: به دنبال این اقدامات، محرومیت زدایی و ایجاد امنیت توسط مردم بومی منطقه نیز در دستور کار قرار گرفت و ما این اقدامات را از جنوب شرق آغاز کردیم.
وی ادامه داد: ما اکثر مسایل امنیتی را به مردم منطقه سپردیم و الان ٧٠ درصد امنیت منطقه، بومی است و توسط خود مردم ایجاد میشود.
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: امنیتی که الان در منطقه وجود دارد مرهون اقدامات مردمی در منطقه است.
پاکپور در بخش دیگری از سخنان خود، تشکیل هوانیروز را از اقدامات مهم امسال سپاه دانست و اظهار داشت: توان هوافضا در این حوزه به نزسا منتقل شده است.
وی افزود: ایجاد پایگاه های مقدم و ارتقای پایگاههای ثابت آغاز شده و بر روی سیستمهای ناوبری بالگردها نیز کار میکنیم.
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: تجهیزات مورد نیاز نیز توسط سازمان جهاد خودکفایی نزسا تولید میشود.
پاکپور تصریح کرد: باتوجه به ماموریتهای نیروی زمینی و نیاز اساسی به بکارگیری هواپیماهای بدون سرنشین، امروزه تمام ماموریت های نزسا چه در حوزه شناسایی و چه رزمی توسط سازمان پهپادی انجام میگیرد که شامل انواع پهپادها ازجمله پهپادهای انتحاری نیز میشود.
وی ادامه داد: گروهای ضدانقلابی که سالهای سال از فاز نظامی دور شده بودند، توسط سازمان های فرامنطقه ای و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس دوباره اعلام کردند که وارد فاز نظامی شده اند و اقدامات خود را از اول امسال شروع کردند و اولین درگیری نیز در اشنویه توسط یک تیم 12 نفره بود که هلاک شدند و همینطور تیم های دیگر.
فرمانده نیروی زمینی سپاه بر برخورد سخت با اینگونه اقدامات تاکید کرد.
پاکپور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امسال در جنوب شرق کشور طرح های معیشتی و محرومیت زدایی زیادی (حدود ٤٠٣٥ طرح) صورت گرفته و بیمارستانهای صحرایی نیز در جنوب شرق و شمالغرب توسط نزسا برپا شده است که یک نمونه آن، بیمارستان صحرایی در راسک سیستان است.
وی با بیان اینکه ما در سال ٩٥ چند رزمایش عمده داشتیم، افزود: اولین رزمایش در جنوب شرق پیامبر با نام پیامبر اعظم ١٠ بود و دیگری هم رزمایش امام علی(ع) در غرب کشور و ارتفاعات دالاهو و قصر شیرین.
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: چندین رزمایش اطلاعاتی، جنگال، تمرینات تاکتیکی هم در سطح تیپ ها داشتیم.
پاکپور تصریح کرد:رزمایش پیامبر اعظم 11 هم که یک رزمایش دفاعی امنیتی است، در منطقه مرکزی و شمال شرق کشور در دو مرحله از دوم اسفندماه آغاز میشود که راکتهای پیشرفته و مدرن و دقیق طی آن در منطقه مرکزی کشور تست خواهد شد چراکه راکتهای جدیدی نزسا در حضور دارد.
وی ادامه داد: در این رزمایش، دفاع از کوی و برزن و رزمایش توپخانه برد بلند و پدافند ارتفاع پست نیز ص.ورت خواهد گرفت و مرحله آخر آن در حوزه بالگرد و پهپاد است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه درخصوص تهدید آمریکاییها مبنی بر حمله به ایران خاطرنشان کرد: دولتمردان امریکا باید خیلی عاقل باشند و دست به تهدید ایران نزنند چون همه دنیا اذعان دارند که امریکاییها نمیتوانند چنین کاری کنند و بعید است بخواهند این اقدام را انجام دهند چون غیر عقلانی است.
پاکپور در ادامه این نشست، درخصوص اوضاع اطراف ایران در کشورهایی نظیر عراق نیز گفت: در شمال عراق تا سردشت با عناصر غیردولتی عراق طرف هستیم و حاکمیتی از سوی دولت عراق در این مناطق وجود ندارد.
وی افزود: البته ما در مناطق مرزی خودمان مستقر شدیم و اشراف اطلاعاتی حتی از آن سوی مرز داریم و حدود 70 درصد اشراف اطلاعاتی نسبت به قبل افزایش یافته و بر روی عناصر تروریستی آن سوی مرزها مسلط هستیم.
فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: اخیرا شنیدیم عناصر داعش در استان دیاله اقدام تروریستی داشتهاند اما این اقدامات به سمت مرزهای ما نبوده است.
پاکپور درخصوص کمک های مستشاری ایران به برخی کشورها نیز گفت: ما با کشورهای مختلفی ارتباط داریم و برخی درخواست کمکهای مستشاری دارند که این موارد از گذشته بوده و الان هم ادامه دارد.
وی با اشاره به برخی درگیری ها در کشورهای عضو محور مقاومت تصریح کرد: این درگیری ها زمینی است و حتما از نیروی زمینی نیز افرادی برای کمک مستشاری به آنجا رفته اند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه این نشست گفت: کمکهای زیادی توسط قرارگاه قدس در سیل اخیر در جنوب شرق صورت گرفت و چون در شمال شرق هم سیل آمده، نفربرهایی که قرار است در رزمایش شرکت کنند، الان مشغول امدادرسانی هستند.
پاکپور با بیان اینکه دولت و پزشکان باید برای کمک به مردم در مناطق محروم حاضر شوند، تصریح کرد: در راسک سیستان بیمارستان ساخته شده ولی پزشکی به آنجا نمیرود.