به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
در کشوری با این همه جوان باسواد و متخصص و متعهد، چرا باید شاهدپیرترین و فرسوده‌ترین دولتی باشیم که سالهاست هرچه در چنته داشته، را اجرا کرده‌اند و حالا از کمترین ابتکار عمل و نوآوری برخوردار نیستند؟!
"خیبرآنلاین" - شرایط فعلی کشور، نتیجه عملکرد افرادی است که طی 38 سال پس از انقلاب، بر مسندهای قدرت و ثروت تکیه زده و با تصمیم گیری های مختلف، وضعیت موجود را برای مردم ایران زمین پدید آورده اند.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، طی پرونده ای چند شماره ای، به معرفی مهمترین افرادی که پدیدآورنده امروز کشورمان شده اند، می پردازیم تا یکبار دیگر و البته دقیقتر مشخص شود که چه کسانی، باید پاسخگوی این شرایط باشند و این جماعت نتوانند با عملیات روانی - رسانه ای، مدعی این شرایط شده و در جایگاه طلبکار قرار بگیرند.

بیژن نامدار زنگنه؛ 88 سال حضور در عرصه قدرت

یکی از مهمترین چالش های این روزهای کشورمان، موضوعات اقتصادی و مسایل مرتبط با آن است، به شکلی که بیشترین اعتراض عمومی در جامعه ایرانی، امروز حول محور معیشت و اقتصاد مشاهده می شود.

یکی از افرادی که تقریبا در همه ی سال های پس از انقلاب، جزو مسئولان تصمیم گیر، تصمیم ساز و مجری در مسایل اقتصادی شناخته می شود، بیژن نامدار زنگنه است. جدول زیر، لیستی از حضور او در قدرت را نشان می دهد:


همانگونه که قابل مشاهده است، وزیر نفت دولت روحانی، طی 38 سال پس از انقلاب، جمعا به اندازه 88 سال در قدرت بوده است که بیشترین حضور او در مسئولیت های اقتصادی است.

زنگنه ی 65 ساله که از 30 سالگی در این کشور وزیر بوده است، دیگر نمی تواند در جایگاه یک مدعی قرار گیرد و قطعا یکی از افرادی که باید پاسخگوی شرایط فعلی کشور باشد، اوست.

از نکات بسیار مهم و خسارت بار حضور زنگنه در مسئولیت های اقتصادی، تحمیل قرارداد محرمانه و پرضرر کرسنت است که علیرغم تلاش دولت روحانی مبنی بر پنهان نگاه داشتن آن از مردم، اما زیان چند ده میلیارد دلاری آن به کشور آشکار شده است؛ اتفاق شومی که حاصل مدیریت و تصمیم گیری های زنگنه و باند همراه با وزیر نفت به حساب می آید.

آیا فرد و جریانی با نگرش خاص سیاسی همچون زنگنه، می توانند منکر تاثیرگذاری نزدیک به یک قرن خود در ایران عزیز باشند؟
با توجه به شرایط فعلی کشور در حوزه اقتصاد، آیا امثال زنگنه و کسانی که تلاش می کنند همچنان امثال او را در قدرت حفظ نمایند، نباید یکبار برای همیشه با "نه بزرگ" مردم مواجه شوند؟

در کشوری با این همه جوان باسواد و متخصص و متعهد، چرا باید شاهدپیرترین و فرسوده ترین دولتی باشیم که سالهاست هرچه در چنته داشته اند، را اجرا کرده اند و حالا از کمترین ابتکار عمل و نوآوری برخوردار نیستند؟!

به نظر می رسد اندک اندک زمان بازنشستگی خودژنرال‌پندارها فرارسیده و زنگنه و رییسش، با برجای گذاشتن تلخ ترین خاطرات در ذهن مردم ایران، باید آماده اسباب کشی شوند.

* این پرونده با معرفی سایر افراد پدیدآورنده شرایط امروز ایران ادامه خواهد داشت *
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: