به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
با توجه به دلزدگی مردم از سالها حاشیه سازی مسئولان، باید به آنها حق داد که در تجمعات انتخاباتی و نیز در فضای مجازی، به شدت بر روی شعار "روحانی برو" اصرار ورزند
"خیبرآنلاین" - یکی از نیازهای امروز جامعه ایرانی، بازگشت آرامش به کشور، منزوی شدن مباحث جناحی و سیاسی، بگومگوهای بین مسئولان، تمرکز بیشتر و حداکثری به مسایل اصلی مردم همچون معیشت و رفع بیکاری است.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، یکی از اتفاقات تلخی که میلیون ها ایرانی در مناظرات، به ویژه مناظره سوم مشاهده کردند، ادامه همان تنش های سیاسی و جناحی، "بگم بگم ها" و زدوخورد فردی و شخصی میان افرادی بود که ادعایشان خدمت بی منت به ملت است.

نتیجه ی مناظرات این هست که اگر امثال روحانی یا افرادی که علیه مباحث شخصی او جنجال راه انداختند، بر سر کار بیایند، درگیری های فرسایشی میان جناح های سیاسی ادامه خواهد یافت و کیست که نداند بیشتر متضرر این موضوع، مردم هستند.

روحانی طی 4 سال گذشته نشان داد که در برابر منتقدان داخلی که طیف وسیع و گسترده ای را شامل می شوند، به شدت عصبانی، پرخاشگر و تندخو است و چنین فردی هرگز نمی تواند اجماع عمومی در سطح کشور به وجود آورد و به ویژه با توجه به آنچه که در ایام انتخابات از جانب او صورت گرفت، این تنش ها قطعا با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت.

در این سوی،‌ اما فرد مطلع و رازدانی همچون رئیسی حضور داشت که به واسطه ی شغلش، اطلاعات وی از پرونده های افراد، قطعا به مراتب بیش از دیگران بود اما به جهت خلق و خو و نیز،روحیه اخلاق مدارانه اش،‌ از دامن زدن به بگومگوهای فردی و جناحی شدیدا پرهیز کرد.

رئیسی نشان داد که خدمت به ملت، نیاز به تمرکز و دوری از تنش و حاشیه دارد و در حالی که می توانست با بازگوکردن چند پرونده ی دم دستی، پرونده مدعیان و متهمان همیشه طلبکار و پررو را زیر بغلشان بگذارد، اما کوشید تا درگیری فردی به وجود نیاید.

با این حساب، با توجه به دلزدگی مردم از سالها حاشیه سازی مسئولان، باید به آنها حق داد که در تجمعات انتخاباتی و نیز در فضای مجازی، به شدت بر روی شعار "روحانی برو" اصرار ورزند.

"روحانی برو" یعنی تنش و درگیری و حاشیه و بگوبگوی سیاسی، برو تا خدمت و کار و تلاش و کرامت به جامعه و زندگی ایرانیان بازگردد.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۴
0
0
با سلام
رفتن برای ایشان کافی نیست . ایشان باید در باره عملکردشان در طول ریاست جمهوریشان در اماکن قضایی پاسخگو باشند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: