به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
خانواد‌ه‌هایی که با رنج و غم ابتلا فرزندانشان به سرطان دست و پنجه نرم می‌کنند این روزها غمی دیگر به غم‌هایشان اضافه شده است
"خیبرآنلاین" - بخش خون بیمارستان طبی کودکان که مسئولیت شیمی درمانی کودکان سرطانی را برعهده دارد، حدود 15 روز تعطیل شده و از پذیرش مجدد بیماران جلوگیری می‌کند. این موضوع و اختلال در روند درمان، سبب نگرانی تعداد زیادی از خانواده‌های این کودکان شده است.

به گزارش فارس، پدر یکی از کودکان سرطانی که نگران بدترشدن وضعیت جسمی فرزندش به دلیل اختلال در روند درمان است، گفت: وقتی برای بستری فرزندم مراجعه کردیم، به ما اعلام کردند که متاسفانه در بخش خون این مرکز، به دلیل اینکه یکی از کودکان سرطانی مبتلا به ویروس آبله‌مرغان شده، کل بچه‌های بخش آبله‌مرغان گرفتند. به همین دلیل مرکز از پذیرش کودکان جدید خودداری می‌کند و هیچ مرکز دیگری هم طبق قانون نمی‌تواند مسئولیت ادامه درمان را برعهده بگیرد.

وی ادامه داد: البته عدم پذیرش این بیماران على الظاهر امر معقولی‌ است، زیرا افرادی که تحت شیمی درمانی هستند بدنشان بسیار ضعیف می‌شود و حتی توان برخورد با ویروس سرما خوردگی را هم ندارند، چه برسد به آبله مرغان و در صورت ابتلا به یک سرماخوردگی ساده، وضعیت آنها اورژانسی می‌شود و باید در ICU بستری شوند.

پدر این کودک گفت: اما بروز و پیدایش چنین مشکلى و تاخیر در استریل کردن بخش، قطعا تاییدى بر ضعف مدیریت و یا کوتاهی کردن در انجام امور مربوط به حل و فصل این مشکل است زیرا برای چنین بیمارانی حتی یک روز تاخیر هم نقش حیاطى دارد و عقب و جلوشدن حتی یک روز عدم درمان می‌تواند توده سرطانی را بزرگتر کند.

پدر این کودک ادامه داد: این مرکز تخصصى مربوط به کودکان، زیر نظر یکی از نزدیکان وزیر بهداشت اداره می‌شود، انتظار می‌رود از جایگاهشان برای حل چنین مشکلی استفاده کنند و تا حل مشکل به وجود آمده مکان دیگرى را جهت تسهیل روند شیمی درمانی در اختیار کودکان قرار دهند.

پدر این کودک درخصوص علت این مشکل به وجود آمده گفت: تا جایی که بنده اطلاع دارم پذیرش اولیه بیمار مبتلا به آبله مرغان سبب این موضوع شد و ظاهرا مدیریت بروز چنین مشکلاتی بر عهده سرپرستار بخش است که تقریبا بیشتر بیماران و پرسنل از عملکرد ایشان ابراز نارضایتی دارند.

خبرنگار ما با ارتباط با مرکز خون بیمارستان طبی کودکان سعی کرد از صحت و سقم ماجرا اطلاع پیدا کند. مشاهدات میدانی نشان از تایید خبر داشت ولی برای روشن شدن زوایا ماجرا با چند تن از پرسنل این مرکز نیز گفت‌وگو کردیم.

پرستار مرکز خون در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه «پذیرش کودکان برای انجام شیمی درمانی مجددا از کی آغاز خواهد شد؟» گفت: ما برای چهارشنبه بستری خواهیم داشت اما این موضوع هنوز 100 درصد و قطعی نیست.

وی ادامه داد: بخش را استریل و تمیز کرده‌ایم اما دوره‌ای که بیماری در بخش وجود دارد هنوز طی نشده است.

پرستار بخش در واکنش به اظهار نگرانی از بدتر شدن وضعیت کودکانی که در انتظار پذیرش مجدد برای ادامه شیمی درمانی هستند گفت: برای همین بستری را انجام نمی‌دهیم زیرا نمی‌خواهیم کوچکترین خطری بچه‌ها را تهدید کند. ولی می‌توان این نگرانی را از پزشک مورد معالجه پیگیری کرد.

وی خبر داد: چهارشنبه بعد از تعطیلات عید فطر مسئولین جلسه‌ای تشکیل خواهند داد و درخصوص اقدام به بستری مجدد تصمیم گیری خواهند کرد.

این پرستار در پاسخ به این سوال که دلیل این مشکل به‌وجود آمده چه بوده است؟ با عصیانیت از سوال مطرح شده گفت: دانستن این موضوع در عمق فاجعه تغییری ایجاد نخواهد کرد.

خانواد‌ه‌هایی که با رنج و غم ابتلا فرزندانشان به سرطان دست و پنجه نرم می‌کنند این روزها غمی دیگر به غم‌هایشان اضافه شده است.

خانواده‌های کودکان سرطانی مرکز طبی، از تاخیر در روند درمان فرزندانشان و اینکه نکند این موضوع وضعیت جسمی بچه‌ها را حاد‌تر کند روبرو شده‌اند، مشکلی که ضعف مدیریت آن را به وجود آورده اما اکنون این مدیریت زمان قطعی و صد در صدی برای حل این مشکل را اعلام نمی‌کند و خانواده‌های این کودکان مانده‌اند و غمی مضاعف که پاسخگویی برای حل آن نمی‌بینند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: