به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
دانش آموزانی که در مدرسه معدل پایینی دارند، هم گرایش بیشتری به استعمال دخانیات نشان می دهند
"خیبرآنلاین" - افسانه توسلی، معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد دانشگاه الزهرا(س)، در همایش زنان، دخانیات و سلامت امروز این دانشگاه، با بیان اینکه متاسفانه بیش از 7 میلیون انسان در جهان به علت مصرف دخانیات جان خود را از دست می دهند اظهار کرد: طبق مطالعات صورت گرفته استفاده از دخانیات از سال 2007 میلادی تا 2016 در زنان و مردان کاهش پیدا کرده است و ایران در بین 140 کشور جایگاه 21 را در استعمال دخانیات دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی با اشاره به اینکه ما هر سال با کاهش مصرف دخانیات مواجه هستیم اظهار کرد: علیرغم کاهش مصرف دخانیات در زنان، مصرف سیگار در دختران نوجوان از 1 به 1/2 درصد افزایش پیدا کرده است و میزان مصرف قلیان در دختران 13 تا 15 ساله هم به 6/6 درصد رسیده است و این یعنی مصرف سیگار در دختران نوجوان و جوان افزایش پیدا کرده است.

معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد دانشگاه الزهرا(س) با بیان اینکه از سن 13 سالگی به بعد به ازای افزایش هر یک سال به سن دختران نوجوان میزان گرایش به مصرف دخانیات نیز بیشتر می شود اظهار کرد: در شرایطی با افزایش تحصیلات نیز شاهد گرایش بیشتر به استعمال دخانیات هستیم، گرایش به مصرف دخانیات در زنان متاهل در مقایسه با زنان مجرد کمتر است.

توسلی با بیان اینکه افرادی که در خانواده فرد سیگاری دارند، گرایش بیشتری به مصرف دخانیات نشان می دهند اظهار کرد: تاثیرپذیری افراد از خواهران و برادران سیگاری در مقایسه با والدین سیگاری بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه به طور کلی در شهرها میزان استعمال دخانیات بیشتر است اظهار کرد: در روستا ها نیز شاهد این هستیم که هر سال نسبت به سال گذشته استعمال دخانیات رشد پیدا کرده است.

معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد دانشگاه الزهرا(س) خاطرنشان کرد: دانش آموزانی که در مدرسه معدل پایینی دارند، هم گرایش بیشتری به استعمال دخانیات نشان می دهند.

وی با اشاره به اینکه میزان استعمال دخانیات در دانشجویان غیرخوابگاهی در مقایسه با دانشجویانی که در خوابگاه به سر می برند، بیشتر است یادآور شد: هرچه پیوند اجتماعی افراد بیشتر باشد و در گروه های مختلف علمی و هنری عضویت داشته باشند گرایش آنها به مصرف دخانیات کمتر می شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: