به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
قطعا، همانگونه که در صبح جلسه‌ی استیضاح وزیر کار در مجلس به وجود آمد، طی روزهای منتهی به حضور رئیس جمهور برای پاسخ به سوالات نمایندگان، فشار سنگینی بر وکیل المله‌ها وارد خواهد شد
"خیبرآنلاین" - پس از مدتها، چند صباحی است که وکیل المله ها موفق شده اند با افزایش مطالبات مردم در اعتراض به ناکارآمدی و سوءمدیریت برخی مسئولان غربزده، بر وکیل الدوله ها فائق آمده و مسیر خانه ملت را به سمت آنچه که موردنیاز شرایط امروز کشور است، تغییر دهند.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، در همین راستا، برای اولین بار یکی از وزرای اقتصادی دولت روحانی استیضاح شد و 129 نماینده به علی ربیعی معروف به عباد که یک چهره امنیتی - اطلاعاتی بود، رای عدم اعتماد مجدد دادند.

بدین ترتیب، دولتی که در برابر هرگونه پاسخ مثبت به مردم و تغییر عناصر ناکارآمد ایستادگی می کند، حالا به دست نمایندگان ملت ناگزیر به ترمیم شد.

این اتفاق، در شرایطی به وقوع پیوست که طی 2 هفته ی گذشته، وکلای ملت به 2 پیشنهاد پرهزینه ی دولت مبنی بر بزرگ شدن قوه مجریه و تفکیک وزارتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت رای منفی داده بودند.

همزمان با این مقاومت های نمایندگان مردم در برابر فشارهای دولت و وکیل الدوله ها، طرح سوال از رئیس جمهور نیز اعلام وصول شد تا حسن روحانی به عنوان فردی که علاوه بر 5 سال دوران ریاست جمهوری، طی همه ی 40 سال گذشته نیز در مسند قدرت و تصمیم گیری و تصمیم سازی بوده است، درباره شرایط فعلی به وجود آمده برای کشور پاسخگوی سوالات وکیل المله ها باشد.

حالا، در میان همه ی ناامیدی ها و سیاه نمایی هایی که صورت می گیرد، روزنه ی کوچکی برای مردم باز شده است تا شاید وکلایشان در خانه ی ملت بتوانند اندکی از حقوق ازدست رفته ی ملت را از پدیدآورندگان شرایط فعلی بستانند.

قطعا، همانگونه که در صبح جلسه ی استیضاح وزیر کار در مجلس به وجود آمد، طی روزهای منتهی به حضور رئیس جمهور برای پاسخ به سوالات نمایندگان، فشار سنگینی بر وکیل المله ها وارد خواهد شد و حالا نوبت به توده های مختلف مردم در شهرستان های متعدد است تا ضمن حمایت از نمایندگانشان در مجلس، به آنانی که در این زمینه دچار تردید هستند نیز تاکید نمایند که جهت اصلاح امور و تغییر شرایط فعلی، از پشتیبانی ملی برخوردار خواهند بود.

آیا دولت و وکیل الدوله ها مسیر در حال اصلاح مجلس را متوقف خواهند کرد یا خیزش جدید ملی که به خانه ی ملت نیز راه یافته است، مسیر تغییر به نفع مردم را بدون رودربایستی و معامله به پیش خواهد برد؟
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: