به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
بعد از حمله تروریستی اهواز خیلی از ایرانی‌ها منتظر بودند تا ابراز همدردی مردم کشورهای‌ مختلف از جمله چشم سبزها را ببینند؛ اروپائی‌هایی که ما بعد از حمله داعش برایشان شمع روشن کرده بودیم...
"خيبرآنلاين" -  پای انسانیت که وسط باشد دیگر خبری از نژاد، قومیت یا ملیت نیست. برای همین هم می‌توان گفت که تروریسم در هر جای جهان که باشد محکوم است. حالا می‌خواهد از سلاخی و کشتار همیشگی مردم خاورمیانه باشد یا بر هم خوردن ثبات و آرامش همیشگی اروپائیان با کشتار بی‌رحمانه عده‌ای در کنسرت پاریس و منچستر! اما این قاعده انگار برای خیلی‌ها متفاوت است. آنهایی که از یک جایی به بعد شاید خودشان هم ندانند که پسِ افکارشان در برخورد با مقوله‌ای مثل «انسانیت» بعضی‌ها را آدم می‌بینند و بعضی دیگر را آدم‌تر!

به گزارش مهر، همین یکی دو سال قبل بود که حمله وحشیانه داعش به یک کنسرت در پاریس، کشته‌های زیادی را برجای گذاشت. اتفاقی که ابراز همدردی مردم در جهان را با خود به همراه داشت؛ حتی ایرانی‌ها هم به دنبال این اتفاق تلخ با وجود  کشتار جمعی هر روزه در خاورمیانه برای ابراز همدردی با قربانیان حادثه پاریس مقابل سفارت این کشور جمع شدند و برای «قد بلندای خوشتیپ و باحال» شمع روشن کردند. اما بعد از اتفاقات تلخ عملیات تروریستی اهواز و کشته شدن ۲۴نفر از ایرانیان شاید خیلی از هموطنانمان منتظر ابراز همدردی مردم در سراسر دنیا بودند. اتفاقی که با تحریف ناجوانمردانه رسانه‌های خارجی هم رو به رو شد.

شمع‌های فرانسوی که برای ما روشن نشد!


متاسفانه رسانه‌های بین‌المللی حتی از استفاده عبارت «حمله تروریستی» هم ابا کردند و آن را فقط یک «حمله مسلحانه» دانستند! اما باز با این حال بودند کشورهایی مثل لبنان، نیجریه و میانمار که مردمانش برای همدردی با کشته شدگان اهواز در ایران شمع روشن کردند این در حالی بود که خبری از همدردی مردم اروپا با قربانیان حمله تروریستی اهواز نبود. انگار کسی از «قدبلندای خوشتیپ و باحال» از ۲۴ کشته حمله تروریستی ایران خبر نداشت. کسی از آنها برای ما شمعی روشن نکرده بود...

در روزهای گذشته، کاربران لبنانی با هشتگ «#سلام_لإیران_من_لبنان» احساس نوع‌دوستانه خود از این حمله تروریستی را به نمایش گذاشتند.




کودکان آواره میانماری هم که در کمپ مهاجران در بنگلادش زندگی می‌کنند، به یاد طاها اقدمی کوچک‌ترین شهید این حمله تروریستی، تابلویی بر روی دست گرفتند که روی آن نوشته شده بود:  «ما با اهوازیم، طاها برادر ماست، طاها دوست ماست، ما همه طاهاییم».



گروهی از کودکان نیجریه با تجمع در ابوجا یاد و خاطره محمد طاها کودک شهید چهار ساله حادثه تروریستی اخیر اهواز را گرامی داشتند. بر روی پلاکاردی آنها هم نوشته شده بود: "ما با مردم اهواز ابراز همدردی می کنیم" و "همه ما طاها هستیم."
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهران
|
United Kingdom
|
۰۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۴
0
0
با سلام
البته از گرگهایی که تمام دنیا را طعمه و خوراک خود میدانند بیش از این انتظاری نمی باید داشت. دور از انتظار نیست که آنها خود مسبب و مشوق و حامی مالی ،نظامی و تبلیغاتی اینگونه حملات به کشورهای اسلامی منجمله ایران باشند. وقتی پایگاه و پناهگاه فرقه تروریستی همچون منافقین خلق در فرانسه و لندن باشد ، دیگر نباید از آنان برای روشن کردن شمع و ابراز همدردی توقعی داشت.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: