به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
دولت روسیه با نپذیرفتن تصمیم رژیم صهیونیستی برای اعزام هیأتی عالی‌رتبه جهت توضیح درباره انهدام هواپیمای روسی در سوریه، از آن‌ها خواست توضیحاتشان را غیرحضوری ارائه کنند.
"خیبرآنلاین" - در میانه وضعیت متشنج روابط روسیه با رژیم صهیونیستی، این بار مسکو به یک هیأت اسرائیلی اجازه ورود و صحبت درباره واقعه سقوط هواپیمای ایلوشین را نداد.


به گزارش دانشجو، پیش از بیانیه روسیه درباره تحویل دادن سامانه‌های پدافند موشکی S-۳۰۰ به ارتش سوریه و تماس تلفنی پر تنش سران تل‌آویو و مسکو، رژیم صهیونیستی هیأتی شامل وزیر جنگ و مشاور امنیت داخلی خود را برای اعزام به روسیه آماده کرده بود، اما مسکو اجازه چنین سفری را نداد.

به نوشته روزنامه «هاآرتص» تل‌آویو قصد داشته با اعزام این هیأت، اقدام خلبان جنگنده اسرائیلی در مخفی‌شدن پشت هواپیمای روسی در جریان حمله به لاذقیه را رفع و رجوع کند، اما مسکو با نپذیرفتن این هیأت، از تل‌آویو خواست اگر توضیحی دارند، غیرحضوری ارائه کنند.

هفته گذشته یک فروند هواپیمای «IL-۲۰» متعلق به نیروی هوایی روسیه هنگام گشت‌زنی با ۱۵ خدمه بر فراز لاذقیه به خاطر اقدام فریبکارانه خلبان جنگنده صهیونیست، مقابل آتش سامانه‌های پدافند موشکی سوریه قرار گرفته و منهدم شد بُرد سامانه‌های S-۳۰۰ در حالت استقرار در دمشق

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز دوشنبه در بیانیه‌ای ویدئویی اعلام کرد که به خاطر اقدامات بی‌پروایانه برخی بازیگران منطقه‌ای، مسکو تصمیم گرفته طی ۲ هفته آینده سامانه‌های پدافند موشکی S-۳۰۰ را در اختیار سوریه بگذارد.

شویگو به دنبال این حادثه با «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تماس تلفنی گرفته و تأکید کرد که اسرائیل مقصر اصلی سرنگونی هواپیمای روس در سوریه بوده و مسکو این حق را دارد تا به این اقدام رژیم صهیونیستی پاسخ دهد.

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه به منظور ارائه گزارشی درباره سرنگونی هواپیمای روس حین این حمله، به مسکو رفته و با فرمانده نیروی هوایی روسیه دیدار و گفتگو کرد، اما مسکو پس از دریافت این گزارش، ضمن رد آن، خواستار برگزاری تحقیقاتی جدید درباره این حادثه شده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: