آنقدر عجله دارند که در جلسه رسمی مجلس خود را به هر دری زدند تا ترتیب دستور کار پارلمان را جابجا کرده و برخلاف آئین نامه، یک موضوع را دو بار به رای بگذارند و نهایتا بتوانند به صورت ناپلئونی، دستور اول را حذف و بررسی لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم را به صدر کار مجلس بکشانند
"خیبرآنلاین" - مجلس شورای اسلامی مدتی است آبستن تنش و کش و قوس جدیدی شده است؛ زورآزمایی مجدد برجامیان به رهبری روحانی - لاریجانی با وکیل المله های انقلابی بر سر دفاع از منافع ملی.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، پس از شکست مفتضحانه ی برجام که عملا تنها اقدام قابل بررسی 2 دولت روحانی را بی اثر کرد، حالا تجمع برجامیان شکست خورده بر سر موضوع پیوستن به FATF شکل گرفته است و البته نه به قدرت مذاکرات هسته ای.
درباره این کنوانسیون و یکی از لوایح مرتبط با آن به نام "مقابله با تامین مالی تروریسم" توضیحات کافی ارایه شده است که می توانید (
اینجا) آن را بخوانید.
مراجع عظام تقلید، کارشناسان اقتصادی و امنیتی، وکیل المله های انقلابی، دانشجویان، چهره های شاخص فرهنگی و سیاسی و حتی بسیاری از کسانی که فریب وعده های پیش از برجام را خورده و از آن دفاع می کردند، امروز متفق القول با این لایحه ی خطرناک و ضدامنیتی مخالفت دارند اما 2 نفر همچنان دست در دست، هم قسم هستند تا برنامه های اعلام نشده ی خود را به پایان برسانند: روحانی و لاریجانی!
هم در روزهای قبل و هم امروز، مراجع عظام تقلید مخالفت علنی و آشکار خود را با پیوستن به این کنوانسیون غربی-عربی-عبری به اطلاع جامعه رساندند. (
اینجا)
چندی قبل بود که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم لاریحانی را احضار کرده و جلسه شبانه ی سختی را در موضوع FATF تشکیل داد.
بیش از 2 ماه قبل بود که طومار امضای مردم از اقصی نقاط کشور در صحن مجلس به نمایش در آمد که طی آن با این لایحه ی استعماری اعلام مخالفت کرده بودند.
چند روز قبل بود که زنجیره ی انسانی دانشجویان و مردمِ بیدار گرداگرد مجلس تشکیل شد تا صدای اعتراض آنها به گوش نمایندگان برسد.
و 30 خردادماه 1397 بود که امام خامنه ای در دیدار با نمایندگان مجلس تصریح نمودند: "مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند. فرض کنیم [موضوع] مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است؛ خیلی خب، مجلس شورای اسلامی یک مجلس رشید و عاقل و بالغی است و پشتوانههای کاریِ خیلی خوبی هم دارد؛ بنشینند یک قانون بگذرانند؛ این قانون، قانون مبارزهی با پولشویی است، هیچ مشکلی هم ندارد، شرایط زیادیای هم ندارد و همان کاری که خود شماها می خواهید بکنید، در این قانون مندرج است؛ این مهم است. هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمی دانیم تَه آن چیست یا حتّی می دانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم."
با این همه، باز هم این 2 نفر بی اعتنا به همه ی نصایح و هشدارها و انذارها، و بی آنکه به خاطر افتضاح برجام از مردم عذرخواهی کنند، باز هم درصدد هستند با شتاب فراوان، اعتبار دیگری از انقلاب اسلامی را زایل نموده و مشکلاتی بزرگ دیگری بر مصایب امروز ملت ایران بیافزایند.
مگر نگفته بودند با برجام کلیه ی تحریم ها بالمره لغو خواهد شد؟ دروغ گفتند یا اشتباه تحلیل داشتند؟ اگر دروغ بود، که باید از ساحت ملت عذرخواهی نموده و مورد محاکمه قرار گیرند؛ اگر اشتباه تحلیل داشتند، باز هم باید به خاطر شرایط سختی که با تصمیمات غلط خود این روزها برای مردم به وجود آورده اند، عذرخواهی و استعفا دهند.
اما با کمال وقاحت، همان خط باطل و غلط وابسته نمودن کشور به بیگانگان را همچنان ادامه می دهند.
آنقدر عجله دارند که در جلسه رسمی مجلس خود را به هر دری زدند تا ترتیب دستور کار پارلمان را به نحوی جابجا کرده و برای این هدف خود، برخلاف آئین نامه مجلس، یک موضوع را دو بار به رای بگذارند تا نهایتا بتوانند به صورت ناپلئونی، دستور اول را حذف و بررسی لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم را به صدر کارهای مجلس بکشانند. سبک جدیدی از شعبده بازی در مسیر تصویب برجام 20 دقیقه ای در مجلس!
به راستی باند روحانی - لاریجانی از جان مردم، کشور و انقلاب چه می خواهند؟ چه اهدافی در سر دارند؟ آنها پس از 40 سال حضور مستدام و همیشگی در عرصه های مختلف قدرت، چرا پاسخگوی وضعیت به وجود آمده ی فعلی برای کشور نیستند؟ چرا به جای پاسخگویی، همچنان طلبکارانه طرح های مبهم خود را به پیش می برند؟ تا کجا باید در برابر آنها سکوت کرد و لب به دندان گزید؟ آیا آستانه ی صبر مردم و حزب الله در برابر این باند مشکوک، به پایان خود نزدیک شده است؟
برکناری دولت بهترین یا بدترین راه نیست. بلکه تنها راه است. چون در برکناری دولت امیدی به نجات کشور است اما باقی ماندن این دولت قطعا به (...) داخلی و قحطی منجر خواهد شد. ضمنا برکناری دولت کافی نیست. باید مجلس و قوه قضاییه هم منحل شوند. قانون اساسی به حالت تعلیق درآید و یک دولت نظامی مقتدر با (...) قدرت را به دست گیرد.
سپاه و ارتش باید دست در دست هم اقدام به (...) کنند و فورا نسبت به مصادره اموال مرفهان بالاشهری و دزدهای سالهای قبل و تصفیه و اعدام همه اصلاح طلبان و بهاییان اقدام کنند. همچنین به سرعت نسبت به توزیع اقلام احتکار شده و احیای سیستم کوپن و
توقف اجرای تقسیر اصل 44 و دولتی کردن مجددا صنایع و معادن بزرگ و پتروشیمی ها اقدام کنند چرا که صادرکننده خصوصی و خصولتی از بازگرداندن ارز حاصل از صادرات به کشور خودداری می کند.