به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
گفته می شود دکتر رضا ویسه گزینه اصلی دولت برای تصدی وزارت صمت به دلیل شرایطی که مد نظر داشته از تصدی این سمت انصراف داده و دکتر حسن روحانی قرار است گزینه دیگری را برای این وزارتخانه به مجلس معرفی کند.
"خيبرآنلاين" -  تغییر وزرای دولت برای ترمیم کابینه و معرفی وزرای پیشنهادی جدید به مجلس موضوعی است که در بسیاری از محافل سیاسی به آن پرداخته و مردم منتظرند ببینند شیخ حسن روحانی چه کسانی را به مجلس معرفی می کند.

به گزارش افکارنیوز، یکی از تغییرات بر اساس شنیده ها تغییر شریعتمداری از وزارت صمت است زیرا قرار است وی به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شود و خبرها حاکی از آن داشت که رضا ویسه به عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس معرفی شود.

اما گفته می شود ویسه به دلیل شرایطی که مد نظر داشته از تصدی این سمت انصراف داده و دکتر حسن روحانی قرار است گزینه دیگری را برای این وزارتخانه به مجلس معرفی کند.

از سوی دیگر کارنامه وی نیز نشان می دهد شاید توسط مجلسی ها در روز رای اعتماد با مشکل مواجه شود و به همین دلیل گویا وی از این سمت انصراف داده است.

در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم، چند روز پس از آغاز نامه‌ای از سوی تحصن‌کنندگان افشا شد که ظاهراً از سوی معاونان و مدیران وزارتخانه‌های دولتی خطاب به رئیس جمهور وقت نگاشته شده بود. این مدیران در حمایت از تحصن‌کنندگان مجلس ششم تهدید کرده بودند که اگر خواسته‌های این افراد درباره ردصلاحیت‌ها برآورده نشود، از سمت خود استعفا خواهند داد. انتشار خبر این نامه استعفا با تیتر «100 معاون وزیر استعفا دادند» فضاسازی قابل توجهی را در راستای اهداف تحصن‌کنندگان ایجاد کرد، البته در زمان قرائت متن نامه استعفای معاونین وزرای دولت خاتمی، مشخص شد که تعداد این افراد 100 نفر نیست، بلکه به حدود 70 نفر می‌رسد.
این نامه استعفا کمک شایانی به منافع متحصنین در مجلس ششم کرد و جو سیاسی جامعه را بیش از پیش آشفته کرد. یکی از امضاکنندگان این نامه کسی نبود، جز رضا ویسه که در آن زمان در وزارت صنایع و معادن مشغول و زیر نظر اسحاق جهانگیریمشغول فعالیت بود.
باید منتظر بود و دید روحانی چه گزینه دیگری را برای معرفی به مجلس برای وزارت صمت در نظر گرفته است.

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: