به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
رئیس اداره پیشگیری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در توصیه به کاربران فضای مجازی گفت: خرید کردن از سایت‌های درج آگهی می‌تواند زمینه خالی شدن حساب بانکی هموطنان عزیز را فراهم آورد.
"خیبرآنلاین" - سرهنگ مهدی شکیب اظهار داشت: از آنجایی که در آستانه عید نوروز هستیم، بنابر این بازار خرید و فروش کالا در فضای مجازی بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته و حتی شاهد کوچ برخی از بازار‌های سنتی به فضای مجازی هستیم.


به گزارش دانشجو، وی افزود: یکی از مهمترین ویژگی‌های یک کسب و کار موفق، انجام تبلیغات مناسب است که با توجه به ویژگی‌های فضای مجازی این موضوع نسبت به گذشته راحت تر، کم هزینه‌تر و گسترده‌تر شده و در این زمینه سایت‌های مختلفی جهت درج آگهی نیز طراحی شده اند.

رئیس اداره پیشگیری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، ادامه داد: بسیاری از هموطنان که قصد تعویض خودرو، وسایل منزل و... را دارند با انجام تبلیغات مختلف در سایت‌های درج آگهی همچون دیوار، شیپور و ... به دنبال جذب مشتری بوده تا بتوانند اجناس خود را با قیمتی مناسب به فروش رسانده و یا کالای مورد نیاز خود را تهیه کنند.

وی بیان کرد: متاسفانه برخی افراد سودجو با سوءاستفاده از اعتماد هموطنان و همچنین رونق بازار و خرید و فروش‌های مجازی به دنبال کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی می‌باشند.

سرهنگ شکیب در توصیه به کاربران فضای مجازی تاکید کرد: به هیچ عنوان فریب تبلیغات جذاب و اغوا کننده را نخورده و قبل از هرگونه اقدامی نسبت به سوءاستفاده‌های احتمالی توجه داشته باشند.

وی دریافت بیعانه و عدم تحویل کالا را یکی از مهمترین کلاهبرداری‌های رایج در بستر سایت‌های درج آگهی عنوان کرد و گفت: هموطنان عزیز به هیچ عنوان قبل از دریافت کالا هیچ گونه وجهی به حساب فروشندگان واریز نکنند.

رئیس اداره پیشگیری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به تعداد بالای پرونده‌های تشکیل شده با این موضوع گفت: حجم بالای پرونده‌های موجود نشان می‌دهد مجرمان سایبری با بهره بردن از جملات جذاب و ترفند‌های خاص و گاهی اوقات عدم نظارت صحیح از سوی گردانندگان این سایت‌ها توانسته اند، اعتماد قربانیان را جلب و از آن‌ها کلاهبرداری نمایند لذا بسیار مهم است که هموطنان عزیز نسبت به این گونه تبلیغات کمی حساس‌تر بوده و در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را با پلیس درمیان گذاشته تا از سوءاستفاده‌های دیگر جلوگیری به عمل آید.

این مقام انتظامی با توجه به ایام حساس پیش رو و در توصیه به مدیران سایت‌های درج آگهی خاطر نشان کرد: اتخاذ تمهیدات لازم توسط مدیران این سایت‌ها علاوه بر کمتر شدن جرایم رایج در این بستر هم خرید‌های نوروزی را به کام هموطنان شیرین خواهد کرد و هم مسئولیت قانونی خود را در قبال امنیت سایبری هموطنان عزیز انجام داده اند.

سرهنگ شکیب در ادامه سایت پلیس فتا را مرجعی کامل و مهم برای کسب اطلاعات سایبری عنوان کرد و گفت: هموطنان عزیز می‌توانند با مراجعه به سایت cyberpolice.ir از آخرین اخبار و حوادث سایبری و روز دنیا مطلع شده و در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره به لینک مرکز فوریت‌های سایبری مراجعه و درخواست خود را با همکاران ما در پلیس فتا در میان بگذارند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: