به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
مجمع جهانی صلح اسلامی قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که همواره در توسعه صلح و امنیت منطقه کوشا بوده و نقش موثر آن در مقابله با تروریسم بر همگان آشکار است، در فهرست سازمان‌های تروریستی را محکوم و این اقدام بی پایه، غیر حقوقی و نابخردانه آمریکا را تهدیدی عمده علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی می‌داند.
"خیبرآنلاین" -  مجمع جهانی صلح اسلامی براین باور است که برخلاف آمریکا که به اعتراف رئیس جمهور وقت آن، تاریخی مملو از تروریست‌پروری و موارد بنیادین نقض گسترده حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را دارد، جمهوری اسلامی ایران نه تنها حامی اقدامات تروریستی نبوده، بلکه خود از قربانییان مکرر آن نیز محسوب می‌شود. همچنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برخلاف آمریکا و متحدان آن که همواره حامی گروه‌های افراطی و تروریست‌ها در منطقه غرب آسیا بوده‌اند، پیوسته در حال مقابله با تروریسم و افراطی‌گری در منطقه بوده؛ که این امر بار‌ها مورد تایید مسئولین دستگاه‌های بین المللی، کشور‌های منطقه و حتی خود مقامات آمریکایی، قرار گرفته است. از جمله مبارزه چند ساله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با داعش که خود دست پروده کشور‌های غربی از جمله آمریکا بوده از مصادیق بارز این امر به شمار می‌رود.


به گزارش دانشجو، بدیهی است که دولت آمریکا با این‌گونه اقدامات موجب کاهش بیشتر اعتبار این کشور در صحنه بین‌المللی شده و سلطه‌گری و یکجانبه‌گری آمریکا بیشتر از گذشته خودنمایی می‌کند و همچنین ادعای همکاری و تلاش برای صلح جهانی و مقابله با هر گونه نقض حقوق بشر در جهان توسط این کشور بیش از گذشته مورد تمسخر و انزجار کشور‌ها و نخبگان قرار خواهد گرفت. به نظر می‌رسد مقابله با تروریسم در غرب آسیا و محو آن مغایر منافع آمریکاست و آن‌ها از تروریسم و ناآرامی در این منطقه سود می‌برند که با پاسداران صلح در منطقه این گونه برخورد می‌کنند. هر چند این مجمع این حرکت را فاقد ارزش حقوقی، عملیاتی و جهانی دانسته و بیشتر آن را یک نمایشی از نمایش‌های تکراری ترامپ می‌داند. اما ممکن است موجب جان گرفتن دوباره تروریسم در منطقه و ایجاد ناآرامی‌های جدید شود.

در این راستا، مجمع جهانی صلح اسلامی با توجه به رسالت خویش به عنوان یک سازمان مردم نهاد این اقدام امریکا را محکوم نموده و از تمامی انجمن‌ها و سازمان‌های صلح طللب و نخبگان در خواست می‌نماید تا با اجماع و ائتلاف با یکدیگر تمامی اقدامات آمریکا در زمینه حمایت‌های مالی، انسانی و ... از گروه‌ها و شبکه‌های تروریستی را بیشتر مورد بررسی و تحلیل قرار داده با انعکاس آن ماهیت و ادعای کذب و دورغین آمریکا در جهان بیشتر آشکار نمایند. همچنین این انتظار از کشور‌های مستقل جهان و سازمان‌های بین المللی وجود دارد که با چنین اقدامات نابخردانه و یکجانبه‏گرایانه آمریکا مقابله موثر شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: