به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد آمریکا در مورد چین با نگرشی زیاده خواهانه، برخورد می‌کند و در تلاش برای تحمیل ملاحظات سیاسی بر واقعیات اقتصادی بوده و از نظر جمهوری اسلامی ایران، این موضوع نوعی تروریسم اقتصادی به شمار می‌رود که محکوم است.
"خیبرآنلاین" - سید عباس موسوی درباره موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون جنگ تجاری ماه‌های اخیر بین آمریکا و چین گفت: جنگ تجاری چین و آمریکا که در ماه‌های گذشته یکی از مهمترین چالش‌های بین المللی بوده، دارای ابعاد و پیامد‌هایی است.
 
موضع ایران در قبال جنگ تجاری چین و آمریکا اعلام شد

به گزارش میزان، وی ادامه داد: می‌تواند فراتر از سطح روابط دوجانبه این دو کشور پیش رود و توسعه و رفاه مردم جهان را هدف قرار داده است.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: رویکرد تنش زا و بحران آفرین دولت آقای ترامپ، نه تنها در خروج غیرمسئولانه از توافقات بین المللی همانند توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و ۱+۵ در موضوع هسته‌ای (برجام) و اعمال تحریم‌های غیرقانونی یکجانبه علیه ملت‌ها نمود داشته است، بلکه در موضوع جنگ تجاری با چین نیز قابل مشاهده است.
 
وی افزود: براساس همین رویکرد، آمریکا در مورد چین نیز با نگرشی زیاده خواهانه، برخورد می‌کند و در تلاش برای تحمیل ملاحظات سیاسی بر واقعیات اقتصادی بوده و از نظر جمهوری اسلامی ایران، این موضوع نیز نوعی تروریسم اقتصادی به شمار می‌رود که محکوم است.

موسوی گفت: آمار‌ها و تحلیل‌ها نشان می‌دهد رویکرد دولت آمریکا که موجب شکل گیری این جنگ تجاری با چین شده است می‌تواند طی دو سال پیش رو تا ۶۰۰ میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی جهان بکاهد و این یعنی گسترش فقر و کاهش رفاه و استاندارد‌های زندگی در سطح جهان.
 
سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران خاطرنشان کرد: از این رو لازم است تجدیدنظری جدی در رویکرد دولت آمریکا نسبت به روند‌های بین المللی و نوع مواجهه با واقعیاتی، چون ترفیع قدرت دیگر بازیگران و افول نسبی قدرت آمریکا در جهان صورت گیرد.
 
وی در پایان گفت: ما معتقدیم کوشش آمریکا برای حفظ جایگاه گذشته از طریق تحمیل هزینه‌های نامتعارف به دیگران محکوم به شکست است و با تحولات پرشتاب کنونی، با هرم قدرت بین المللی همخوانی ندارد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: