به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه سبز همراه است. گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، خواص زیادی برای بدن دارد. ازجمله: بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی، لاغری، سلامت دهان و دندان و ... دراین مطلب با خواص شگفت‌انگیز این میوه خوشمزه بهاری آشنا می‌شوید.
"خیبرآنلاین" - فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.

به گزارش شفاف، این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیک و اسید سیتریک است، اما توجه داشته باشید مصرف بیش از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

خواص گوجه‌سبز

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز

کربوهیدرات ۸.۵۱ گرم
چربی ۲.۸۴ گرم
پروتئین ۱.۶ گرم
فیبر خام ۰.۵ درصد
ویتامین آ: ۵ درصد
ویتامین ب۱ (تیامین): ۲.۱ درصد
ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین): ۱.۹ درصد
نیاسین: ۲.۸ درصد
ویتامین ث: ۱۳ درصد
کلسیم: ۵.۱ درصد
فسفر: ۲.۲ درصد
آهن: ۵ درصد
پتاسیم: ۳.۶ درصد
خواص گوجه‌سبز

بهبود گوارش

خوردن گوجه سبز جذب فیبر را در بدن بالا می‌برد و به گوارش خوب کمک می‌کند. هر فرد باید برای عملکرد درست روده‌ها در طول فصل تابستان به‌طور روزانه گوجه سبز بخورد. از آن‌جا که گوجه سبز سرشار از ویتامین C و فیبر غذایی است، به معده کمک می‌کند از یبوست و نفخ دور بماند.

تقویت دستگاه ایمنی

مصرف مرتب گوجه سبز در تابستان به‌طور طبیعی به تقویت دستگاه ایمنی کمک می‌کند.

لاغری و کاهش وزن

مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث بهبود متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی شده و برای کاهش وزن و لاغری شکم مفید می‌باشد.

دیابت و قند خون

فیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالای خون در افراد مبتلا به دیابت می‌شود.

کبد چرب

بنزوئیک اسید موجود در گوجه سبز خاصیت ضد میکروبی قوی دارد که به پاک‌سازی و سم‌زدایی کبد و درمان بیماری‌های کبد مانند کبد چرب کمک می‌کند.

سرماخوردگی

مقادیر بالای ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به پیشگیری و درمان سرماخوردگی کمک می‌کند.

سلامت دهان و دندان

گوجه سبز برای سلامت دهان و دندان مفید می‌باشد؛ مصرف گوجه سبز دندان‌ها را قوی‌تر می‌کند و علاوه بر این برای کاهش درد و خونریزی لثه مفید می‌باشد.

کم خونی

مقادیر بالای آهن و ویتامین C موجود در گوجه سبز برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن و آنمی مفید می‌باشد.

 استرس و افسردگی

مقادیر بالای ویتامین‌های گروه B موجود در گوجه سبز برای درمان استرس، افسردگی و سلامتی پوست و اعصاب مفید است.

سنگ کلیه

گوجه سبز یکی از میوه‌های آبدار بوده که با افزایش میزان ادرار به سلامت کلیه‌ها کمک کرده و باعث درمان سنگ کلیه می‌شود.

چربی خون

فیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش کلسترول بالا و چربی خون می‌شود و به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

مراقبت از ریه‌ها

کسانی که بیش‌تر گوجه سبز مصرف می‌کنند از مشکلات ریوی مانند آسم، سرطان ریه، سرماخوردگی، سرفه، و مشکلات مزمن ریه در امان می‌مانند.

درمان شب کوری

یکی دیگر از فواید مصرف گوجه سبز برای سلامتی، کمک به درمان شب کوری است. این بیماری غالبا به دلیل کمبود شدید ویتامین A در بدن ایجاد می‌شود. از آن‌جا که گوجه سبز غنی از ویتامین A است، مصرف مرتب آن می‌تواند به درمان شب کوری کمک کند. ویتامین A به حفظ سلول‌های چشم کمک می‌کند و باعث بهبود سلامت چشم می‌شود.

دارای خاصیت ضد پیری

گوجه سبز میوه‌ای غنی از مواد مغذی و حاوی اسید‌های ارگانیک، ویتامین‌ها، فلاونوئیدها، مواد معدنی و سایر موادی است که برای سلامتی بدن موثر هستند. این خوراکی پرطرفدار دارای تاثیرات ضد التهابی، آرام‌بخشی، و ضد پیری است.

کمک به پیشگیری از سرطان

هسته‌ی گوجه سبز و برخی دیگر از میوه‌ها حاوی ویتامین B ۱۷ هستند. به همین دلیل نیز می‌توان پیشگیری از سرطان را نیز یکی دیگری از فواید بی‌نظیر گوجه سبز برای سلامتی دانست.

خاصیت ضد میکروبی

طبق شواهد علمی، اسید بنزوئیک ماده‌ای است با خاصیت ضد میکروبی. این ماده به طور طبیعی در کرنبری، آلو، گوجه سبز، دارچین، و سیب یافت می‌شود. به همین دلیل، می‌توان ادعا کرد گوجه سبز دارای خاصیت ضد میکروبی است.


نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: