به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
ابتکار دانش آموز نابغه البرزی در اقامه نماز، روی پل لندن را باید یکی از خروجی های تعلیم و تربیت بر اساس سند تحول بنیادین دانست.
"خیبرآنلاین" - حجت الاسلام حسین درودی در ادامه سلسله نشست های تبیین مبانی سند تحول بنیادین در ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش گفت: ابتکار دانش آموز نابغه البرزی در اقامه نماز، روی پل لندن را باید یکی از خروجی های تعلیم و تربیت بر اساس  سند تحول بنیادین دانست.

نماز دانش آموز ایرانی بر روی یکی از پل های لندن

*پیشی گرفتن از میلیون ها خبر جور و اجور

به گزارش عقیق، وی افزود:این خلاقیت به گونه ای در میان میلیون ها خبر جور و اجور از رسانه های مطرح دنیا خود نمایی کرد که جای خالی بر گزاری گارگاه های آموزشی سند تحول بنیادین برای تشریح خروجی های تربیت بر اساس این سند را پر کرد.

*از دستاوردهای 40 ساله انقلاب

معاون امور استان های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش بیان داشت :یکی از دست آوردهای 40 سال انقلاب اسلامی ایران ،مطالعه و بررسی و برنامه ریزی جهت تهیه و تنظیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توسط نخبگان علمی و فرهنگی بود که با تاییدات و توصیه های حکیمانه رهبر معظم انقلاب همراه بود و با پشتوانه عظیم و حمایت های آرمانی نخبگان عرصه تعلیم و تربیت کشورمان مواجه است.

*مهجور اما چشم نواز برای تربیت دینی

این پژوهشگر عرصه تعلیم و تربیت خاطرنشان ساخت: با اینکه سند تحول با بی مهری های برخی در پیچ و خم زمان و زبان مهجور شده، ولی با وجود فراز و نشیب ها، توانسته دستاوردهای چشم نوازی را برای تربیت نسلی برآمده از نجابت و غیرت ایران انقلابی داشته باشد.

*کاربرد سند تحول در گام دوم  انقلاب

حجت الاسلام درودی در ادامه با شاره به طلیعه گام دومانقلاب  گفت: سند تحول می تواند در گام دوم انقلاب دستیابی به تعلیم و تربیت در تراز اسلام و انقلاب را از آرمان گرایی به واقعیت گرایی تبدیل کند.

*خود نمایی ساحت های تربیتی در غرب

سخنران این نشست افزود:جهت اثبات این مدعی می توانیم به رخ داد اعجاب انگیز دانش آموزایرانی و اقامه نماز به عنوان نماد دینداری در پل لندن  اشاره کنیم که 4ساحت از ساحت های 6 گانه سند تحول بنیادین را به نمایش گذاشت.

وی گفت: این دانش آموزخلاق و خوشفکر در این اقدام تاریخی ، ساحت های "تربیت اعتقادی، عبادی ، اخلاقی"- "تربیت علمی و فن آوری" – "تربیت سیاسی اجتماعی" و "تربیت زیبا شناختی و هنری را یک جا در مقابل دنیای غرب به منصه ظهور رساند.

وی در ادامه با طرح این سئوال چرا ساحت  تربیت زیستی و بدنی و ساحت تربیت اقتصادی و حرفه ای، این افتخار آفرینان نباید در دستور کار مسئولین باشد تا محتاج بیگانگان نشوند گفت: از این حماسه جهانی می توان استنباط کرد اجرای یکپارچه و متوازن سند تحول قادر است کمال آموزش و پرورش در تراز اسلام را برای جهانیان تبیین کند تا دانش آموز 6 ساحتی را درسبد صدور  انقلاب گذاشته  و به جهان بشریت خصوصا کشورهای اسلامی ارایه دهیم.

به جای تقدیم  دسته گل...!

حجت الاسلام درودی پیشنهاد کرد: به جای تقدیم  دسته گل در مراسم استقبال به این افتخار آفرینان، جریان انداختن ساحت تربیت زیستی و بدنی و اقتصادی و حرفه ای سند تحول بنیادین را تقدیم مدال آوران کنیم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: