به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
سوال اساسی این است که آمریکا که بنای جنگ و پاسخگویی نظامی را ندارد، بنابراین چرا ایران متهم می کند؟! ضمن اینکه در پس پرده متهم کردن ایران، مسایلی است که آمریکایی ها عمدا در حال پنهان کردن آن هستند.
"خیبرآنلاین" -  طی چند روز اخیر مقامات آمریکایی، بعد از حمله پهپادی یمن، ایران را مسئول حمله به تاسیسات نفتی عربستان معرفی می کنند.

در حمله پهپادی یمن به آرامکو چه گذشته است؟/ اتفاق مهمی که آمریکایی‌ها درباره عمق حمله به عربستان پنهان می‌کنند +جزییات


به گزارش جهان نیوز، سوال اساسی این است که آمریکا که بنای جنگ و پاسخگویی نظامی را ندارد، بنابراین چرا ایران متهم می کند؟! ضمن اینکه در پس پرده متهم کردن ایران، مسایلی است که آمریکایی ها عمدا در حال پنهان کردن آن هستند.

الف: در وهله نخست همان روش قدیمی است که ایران را به ظن خود از جنگ می ترسانند، تا تن به مذاکره بدهد. این روش  نه تنها در شرایط فعلی مقامات ایران را تحت تاثیر قرار نداده بلکه طی فرآیندی در حال تبدیل شدن به ضدکامل خود در افکار عمومی ایران است. یعنی افکار عمومی ایران مرتبا در حال تجربه این مساله است که ایران ضربات سهمگین نظامی به منافع آمریکایی ها وارد می‌کند و مقامات آمریکایی تهدید و در فاصله کوتاهی هم بعد از آن عقب نشینی! این اتفاق نه تنها ترس ایرانی ها را از جنگ به شدت کاهش داده، بلکه آنها را حامی ضربات یک طرفه نظامی ایران به آمریکا نیز کرده است.

ب: واقعیت مهم دیگر این است که در نگاه کلان، آمریکایی ها ضربات محور مقاومت و یمنی ها به عربستان و به خصوص مناطق نفتی این کشور را جنگ میان خود و ایران می داند. این به این معنا نیست که آل سعود و عربستان برای آمریکایی ها اینقدر مهم باشد که خود را با ایران روبه رو کنند ولی حمله موفق به تاسیسات نفتی عربستان در حقیقت، ضربه کاری به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران است. آمریکایی ها به وضوح در حال مشاهده مستقیم شکست خود در این عرصه آنهم با چند پهپاد یمنی هستند. این شکست بزرگ آنقدر دردآور است که فریاد دولتمردان آمریکایی را ناخواسته هم بلند کند.

ج: اما اتفاقات اخیر در حال بی اعتبار سازی کم سابقه از کارآمدی و توان تجهیزات نظامی آمریکا به عنوان یکی از اصلی ترین منابع درآمدی و اقتدارسازی این کشور است. تثبیت این فرضیه که پیشرفته ترین سامانه دفاعی آمریکا –پاتریویت- قادر به شناسایی و مقابله با چند پهپاد و حتی موشک های ادعا شده نیست، معلوم است که چه ضربه استراتژیکی به صنعت نظامی آمریکا محسوب می شود. این را در نظر بگیریید که ایران پهپاد گلوبال هاوک را با سامانه بومی خود زده و باور373 را رونمایی کرده و از آن طرف روس ها نیز برخی از متحدین آمریکا متقاعد کرده اند که سامانه اس 400 شان بسیارکارآمدتر از سامانه های دفاعی آمریکا هست!

د: مساله مهم دیگر این است که آمریکا و متحدینش به دلایل متعددی نمی توانند و نمی خواهند، قدرت نظامی انصارالله را به رسمیت بشناسند. به رسمیت شناختن این قدرت نظامی مساوی خواهد بود با دادن امتیازات فوق سنگین سیاسی به این جریان در یمن و همچنین پذیرفتن سهم رسمی انصارالله برای نظم منطقه. طبیعی است که آمریکایی‌ها و عربستانی‌ها در برابر این مساله مقاومت می‌کنند و فعلا و ناچارا راهی جز متهم کردن ایران ندارند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: