به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
وزیر ورزش رسما پایان دوران اهدای سکه به ورزشکاران بعد از کسب مدال در میادین بین‌المللی را اعلام کرد.
"خیبرآنلاین" -  دردسرهایی که وزارت ورزش برای پرداخت پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ۲۰۱۸ به خاطر افزایش نرخ سکه کشید، برای وزیر و معاونانش درس عبرت شده تا دیگر به هیچ وجه قول اهدای سکه به قهرمانان ندهند.

سلطانی فر

به گزارش ورزش سه، البته که در آخر هم دولت نتوانست به قهرمانان بازی‌های آسیایی سکه اهدا کند و معادل آن را با قیمتی پایین‌تر در قالب یک حواله به مدال آوران داد که برای آن ها خیلی هم راضی کننده نبود!

شاید بیراه نباشد اگر بگوییم هر روز مصاحبه‌های گلایه آمیز را از زبان یک یا چند ورزشکار می‌شنویم و می‌خوانیم که انتظار توجه بیشتر و دریافت پاداش از سوی مسئولان ورزش دارند و معتقدند به آنها کم توجهی می شود. 

البته اساسا این اتفاقات به خاطر روح ورزش آماتور است که همیشه به دولت‌ها وابسته بودند. ورزشکاران هم وقتی بالادستی خودشان و فدراسیون‌شان را وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک می‌دانند، از آن‌ها انتظار دارند که حمایتشان کنند و از بودجه دولتی به آن‌ها پاداش بدهند.

درباره پاداش‌هایی که ورزشکاران طلب می‌کنند، ‌بارها وزیر ورزش و معاونانش توضیح دادند که آیین نامه‌ای وجود دارد و وزارت ورزش باید طبق آن پاداش‌ها را پرداخت کند. البته بارها شاهد بودیم در رشته‌های مختلف به ویژه رشته‌های تیمی وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و حتی شخص رییس جمهور پاداشی را خارج از آیین نامه هم به ورزشکاران اهدا می کنند.

امروز هم وزیر ورزش از اصلاح این آیین نامه خبر داده است. سلطانی فر در این باره می گوید: «ما در حال بازنگری آیین نامه‌ پاداش مدال آوران در بازیهای آینده هستیم.‌ باید در آیین نامه جدید بررسی کنیم که چقدر امکان پرداخت پاداش به مدال آوران خود داریم و شرایطی ایجاد کنیم که از نظر تامین اعتبارات، پاداش مدال آوران را بتوانیم پرداخت کنیم.»

اشاره وزیر ورزش هم به وعده های سرخرمن برخی از مسئولان در گذشته بوده که یا عملی نشده یا خیلی دیر این اتفاق افتاده و باعث گلایه ورزشکاران و در نهایت ایجاد حاشیه شده است.

اما خبر مهم سلطانی فر امروز حذف سکه طلا از آیین نامه پاداش ورزشکاران بود: «با توجه به نوسانات نرخ سکه در سالهای گذشته دیگر امکان پرداخت پاداش به قهرمانان  و مدال آوران در تمام رشته‌ها به صورت سکه وجود ندارد. باید تکلیف را برای تمام ورزشکاران مشخص کنیم که پاداش‌ها متکی به سکه نباشند.»

او بار دیگر روی این موضوع تاکید کرده و می گوید: « متاسفانه با توجه به نوسانات نرخ سکه ما با محدودیت منابع مالی مواجه بودیم و دیگر قادر به پرداخت سکه به مدال آوران خود نیستیم.»

شاید اهدای سکه در بازار این سال‌های ایران یک دل خوشی برای ورزشکاران بود. اینکه مثلا آن‌ها اگر پاداش خود را دیر تحویل بگیرند، حداقل به خاطر بالا رفتن قیمت سکه می‌توانند سود کنند. این اتفاق دقیقا در ماجرای اهدای پاداش به قهرمانان بازی‌های آسیایی رخ داد. وقتی موضوع میزان پاداش به مدال آوران این بازی ها تصویب شد، سکه حدود ۲ میلیون تومان قیمت داشت، اما در نهایت هر سکه با قیمت ۳ میلیون تومان به ورزشکاران اهدا شد تا سود قابل توجهی در جیب آن‌ها برود.

شاید قطع شدن سکه‌های اهدایی به ورزشکاران خبر تلخی برای آن ها باشد و حتی با واکنش خیلی از چهره های مطرح مواجه شود. یادمان نرفته که بر سر اهدای پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ چند بار از سوی قهرمانان مصاحبه‌های تند صورت گرفت، نامه‌ای نیز خطاب به مسئولان ارسال شد و حتی کار به تجمع جلوی در وزارت ورزش هم کشید!
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: