4 معیار همواره باید برای رأی ندادن به کاندیدای ناصالح مدنظر قرار گیرد؛ 4 نشانهای که در هر کاندیدا بود، مردم نباید به او رأی بدهند؛ نخستین این ویژگیها هزینههای سرسام آور در ایام تبلیغات انتخابات و پهن کردن سفرههای رنگارنگ است
"خیبرآنلاین" - آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در نشستی که در مسجد جامع دامغان برگزار شد، اظهار داشت: معتقدم که ما هرگز نباید دوران خفتبار پهلوی را از یاد ببریم، بلکه باید برای جوانان ایران اسلامی بگوییم که شهرها و روستاهای کشورمان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی چه وضعیتی داشتند، همانگونه که خداوند در قرآن کریم خطاب به بنی اسرائیل میفرماید "اذْکُرُواْ نِعْمَةَ اللّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ أَنجَاکُم مِّنْ آلِ فِرْعَوْنَ یَسُومُونَکُمْ سُوءَ الْعَذَاب وَیُذَبِّحُونَ أَبْنَاءکُمْ وَیَسْتَحْیُونَ نِسَاءکُمْ وَفِی ذَلِکُم بَلاء مِّن رَّبِّکُمْ عَظِیمٌ" نعمت خدا را بر خودتان به یادآورید، آنگاه که شما را از چنگ فرعونیان نجات داد؛ در حالی که عذاب سختی را بر شما تحمیل میکردند و پسرانتان را سر میبریدند و زنانتان را زنده میگذاشتند و در این سرگذشت شما آزمایش بزرگی از پروردگارتان بود.
به گزارش بسیج، وی با اشاره به اطلاعات ناقص ارائه شده در فضای مجازی که به صورت برنامه ریزی شده از سوی گروههای معاند به عنوان خوراک فکری و اجتماعی برای جوانان ما تهیه میشوند و سبب برخی هواداریها و قضاوتهای نادرست از وضعیت گذشته و حال کشور میگردد، افزود: تاریخ و شواهد و آنچه تاریخنگاران غالباً غربی نگاشتند، خود ثابت میکند رضاخان و محمدرضا پهلوی علاوه بر وابستگی، نداشتن اراده مستقل، عدم تقید به احکام و آموزههای دینی، افرادی کم سواد و صرفاً گوش به فرمان اجانب بودند.
نماینده سابق مجلس خبرگان رهبری یادآورشد: حال سوال اینجاست آیا حکومت کردن 2 نفر بیسواد و وابسته بر مملکت و زادگاه ابوعلی سینا، ابوریحان بیرونی، حافظ، سعدی و بسیاری از بزرگان دیگر مورد تأیید جوانان ایرانی است؟ کدامیک از ایرانیان این مسئله را شایسته سرزمین فرهنگ و ادب و ایمان میداند؟
آیت الله نعیم آبادی خاطرنشانکرد: شاهی که بدون اطلاع او هواپیماهای ایرانی به دستور اربابان آمریکاییش برای بمباران مردم ویتنام اعزام میشوند، آیا میتواند مایه افتخار مردم سرزمینش باشد؟ شاهی که غربیها برای او تعیین میکنند به چه رادیویی گوش بدهد یا گوش ندهد، آیا معنای حقیقی استقلال و عزت ملت خود را میفهمید؟
نماینده سابق ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه نتیجه وابستگیهای رژیم پهلوی در بحث تسهیلات نظامی را میتوان با نگاه به وضعیت کشور در روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی به خوبی مشاهده نمود و زمان را با شرایط دفاعی امروز کشور که ابرقدرتهای خودخوانده دنیا جرأت حمله کردن به کشور ما را ندارند مقایسه نمود، گفت: آنچه از ضعفهای ایران در مباحث نظامی مطرح میشود مربوط به یک حکومت چندین ساله نیست، پهلویها قریب به 57 سال بر کشور حکومت کردند و ثروتهای کشور را به بهانه ارتقای اجتماعی، سیاسی و نظامی به تاراج بردند.
امام جمعه سابق بندرعباس اضافه کرد: آنها که به یاد میآورند برای جوانها بگویند که روستاهای ما نه آب داشت، نه برق داشت و نه گاز؛ حال عدهای میگویند خوب طی این ۴۰ سال همه ممالک ترقی کرده است؛ سوال اینجاست که از ۱۲۹۹ تا ۱۳۳۹ به مدت 40 سال حکومت پهلویها در تهران پایتخت کشور، اکثریت خانهها حتی آب لوله کشی سالم نداشت، وضعیت در زمینه سایر امکانات نیز به همینگونه بود، دکترهای هندی و بنگلادشی کشور ما را پر کرده بودند، اما امروز با گذشت تنها ۴۰ سال از عمر با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، علیرغم رخدادهای مختلف از جمله جنگ تحمیلی 8 ساله، فشارها و تحریم ها، کشور ما به مرزهایی از پیشرفت در اکثر زمینهها رسیده که موجب تحیّر دوستان و دشمنان شده است.
وی تأکید کرد: نباید به خود و خون شهدایی که برای عزت کشور و ملت جان خود را فدا نمودند، ظلم کنیم، باید نقد منصفانه داشته باشیم؛ البته همه قبول داریم که جا داشت وضعیت کشور بسیار بهتر از آنچه امروز است باشد، بنده معتقدم اگر در کنار سیاستگذاریهای صحیح، فرهنگ کار و تلاش در روستاها به شهرنشینی و مصرف گرایی تبدیل نمیشد، امروز در اقتصاد و تولید شرایط بسیار بهتری داشتیم.
آیت الله نعیم آبادی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به در پیش بودن انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی، گفت: به نظر بنده 4 معیار همواره باید برای رأی ندادن به کاندیدای ناصالح مدنظر قرار گیرد؛ 4 نشانهای که در هر کاندیدا بود، مردم نباید به او رأی بدهند؛ نخستین این ویژگیها هزینههای سرسام آور در ایام تبلیغات انتخابات و پهن کردن سفرههای رنگارنگ است.
وی افزود: به کاندیدایی که برای جلب نظر مردم رقبای خود را تخریب میکند، رأی ندهید؛ به کسانی که اهل غلو و دادن وعدههای غیرقابل اجرا هستند، رأی ندهید؛ به افرادی که گزافه گویی معیار حرکت و تبلیغات آنهاست، رأی ندهید. از یاد نبرید که امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی قدرت را به مردم داد، حال اگر ما از این قدرت به درستی استفاده نکنیم خود متضرر خواهیم شد و خود مقصر اصلی این زیان هستیم. همه باید مطالبه گر باشیم، از نماینده خود بپرسیم که ظرف 4 سال گذشته چه کارهایی انجام داده است؛ هرگز نسبت به سرنوشت خود بی اعتنا نباشیم.