به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
کد خبر: ۵۸۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸
کارگران باید مالیات بدهند، هنرمندان لازم نیست!
سلبریتی ها خود در این زمان به سبب حمایت ازدولت روحانی در مظان انتقاد قرار دارند و به جای اینکه نامه های طلبکارانه منتشر کنند بایستی پاسخگوی حمایت و تشویق مردم در جهت رای دادن به دولت باشند.
"خیبرآنلاین" - اخیرا خبری درباره یک دستور از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه در رسانه ها منتشر شده است که در فضای شبکه های اجتماعی جنجال به پا کرده است. دستور «محمد باقر نوبخت» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص پیش نویس یکی از تبصره‌های لایحه بودجه ۹۹ بوده است که بر اساس یکی از بندهای آن «تمامی فعالیت‌های انتشاراتی و مطبوعاتی، فرهنگی و هنری دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشمول ۵۰ درصد معافیت مالیاتی می باشند.»

کارگران باید مالیات بدهند، هنرمندان لازم نیست!/ دولت با سلبریتی‌ها بده بستان دارد؟

به گزارش جهان نیوز، این تصمیم به منظور حمایت از هنرمندان، کمک به بهبود صنایع فرهنگی و تقویت مشاغل فرهنگی و هنری اتخاذ شده است.

سلبریتی ها و بازیگران از جمله قشرهایی بودند که از روحانی در انتخابات های ریاست جمهوری خصوصا سال 96 حمایت کردند. به صورتی که در هر یک از کمپین های انتخاباتی روحانی چندین و چند نفر از سلبریتی‌ها حضور داشتند. بماند که بعد از اینکه ماجرای عوارض سفر خارجی مطرح شد موج پشیمانی از دولت روحانی نیز از سوی سلبریتی ها آغاز شد و حالا بعد از سهمیه بندی بنزین نیز شاهد آن هستیم این برخی از این افراد حتی سخنان ناروایی را علیه کشور طی نامه و پست های خود در شبکه های اجتماعی منتشر کردند.

اینکه در زمانی که نامه سلبریتی ها علیه حاکمیت منتشر می شود و در همان زمان دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه منتشر می شود که هنرمندان از دادن مالیات معاف هستند، موضوع معناداری است.

سلبریتی ها حالا ژست های پشیمانی و اپوزیسیونی می گیردند و درحالی در این تقلا و تلاش هستند که خود را از سیاست جدا بکنند که در پشت پرده اتفاق دیگری می افتد. به نظر می رسد دولت درصدد است که هنرمندان را آرام کند که به موج علیه دولت نپیوندند و قشری که به نوعی روی جامعه اثرگذار است را برای خود نگاه دارد. در این جا به نظر می رسد شاهد یک رانت سیاسی دولت به سلبریتی ها هستیم.

حذف مالیات سلبریتی ها درحالی است که کارگران با اینکه حقوق ناچیزی می گیرند باید 10 درصد مالیات بپردازند اما نورچشمی های دولت بااینکه درآمد نجومی دارند از این قاعده مستثنا می شوند.  جالب ااینجاست که سلبریتی ها در این حوزه ژست حمایت و همراهی با مردم را می گیرند و بیانیه ای درباره حوادث اخیر بعد از سهمیه بندی بنزین صادر می کنند. حالا دیده می شود که سلبریتی ها هم کاسب انتخابات و فضای ملتهب از تصمیمات دولت و مشکلات معیشتی مردم شده اند.

به نظر برخی از کارشناسان و روزنامه نگاران این موضوع بیشتر یک بده بستان انتخاباتی میان سلبریتی ها و دولت است. این درحالی است که سلبریتی ها خود در این زمان به سبب حمایت ازدولت روحانی در مظان انتقاد قرار دارند و به جای اینکه نامه های طلبکارانه منتشر کنند بایستی پاسخگوی حمایت و تشویق مردم در جهت رای دادن به دولت باشند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: