به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
اثرات بالینی و نتایج اولیه گیاهان دارویی طب سنتی در حال گزارش است و اثرات خوبی از این مداخلات سالم از بیماران مبتلا به کرونا گرفته شده است اما نامهربانی‌هایی براساس دلایلی که نمی‌دانیم، با طب ایرانی وجود دارد
"خیبرآنلاین" - یک پزشک طب ایرانی گفت: سازمان بهداشت جهانی اخیراً اعلام کرد که برخی از داروهای پرسروصدا و گرانی که تا به امروز در پروتکل‌های درمانی کرونا وجود داشته و بارها تبلیغ شده است، بر اساس مطالعات انجام‌شده، هیچ تأثیری بر درمان کرونا نداشته است!

به گزارش تسنیم، دکتر مرتضی مجاهدی درباره داروهای مؤثر در درمان کرونا اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا، راه‌های مختلفی ادعا شد که توانایی درمان کرونا را دارد؛ برخی نام داروهای مختلف شیمیایی را مطرح کردند اما این داروها نه‌تنها درمانی در پی نداشت بلکه خسارت مالی و جانی ناشی از عوارض آن داروها متوجه بیماران شد.

وی ادامه داد: در این میان اما با وجود تست همه راه‌ها و داروهای مختلف شیمیایی، تنها راهی که همواره نادیده و مغفول ماند، توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی بود که از سوی اطبای سنتی اعلام می‌شد.

این پزشک و متخصص طب ایرانی با اشاره به بی‌مهریها به دستورالعمل‌ها و راهکارهای درمانی طب سنتی برای درمان کرونا گفت: در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران حتی حاضر نشدند توصیه‌های طب ایرانی را کارآزمایی و از مطالعات بالینی همکاران طب سنتی استفاده کنند، این در حالی است که می‌توان در صورت اثربخشی کارآزمایی بالینی، از آن داروهای گیاهی استفاده کرد.

مجاهدی با تأکید بر اینکه بسیاری از مداخلات طب ایرانی می‌توانست بدون عارضه برای درمان کرونا مورد استفاده باشد، تصریح کرد: بسیاری از داروهای گیاهی که از نظر طب نوین هم عارضه‌ای هم ندارد، در این مدت می‌توانست به‌روی بیماران تست شود و در صورت جوابدهی، در قالب مقالات علمی منعکس شود و تجویز آن توسعه یابد.

وی تصریح کرد: اثرات بالینی و نتایج اولیه گیاهان دارویی طب سنتی در حال گزارش است و اثرات خوبی از این مداخلات سالم از بیماران مبتلا به کرونا گرفته شده است اما نامهربانی‌هایی براساس دلایلی که نمی‌دانیم، با طب ایرانی وجود دارد.

مجاهدی با بیان اینکه اگر فعالان حوزه سلامت ببینند که فعالان طب سنتی همپای طب نوین در حال تلاش هستند، ممکن است بخشی از این نامهربانی‌ها تبدیل به همراهی و همدلی شود، خاطرنشان کرد: عدم ارتباط با همکاران طب ایرانی و عدم اطلاع از پژوهش های بزرگ در این زمینه، یکی از دلایل این بی مهری‌ها به طب سنتی است.
برچسب ها: طب ، ایرانی ، درمان ، دارو ، کرونا ، خیبر ، آنلاین
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: