به‌روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
کد خبر: ۶۰۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
به نظر می‌رسد مردم پس از موج اولیه‌ی آغاز به کار دولت، آرام آرام مشغول قضاوت درباره‌ی عملکرد آن شده‌اند و ظرف این مدت، متاسفانه هنوز انتظاری که از دولت سیزدهم می‌رفت، محقق نشده است
"خیبرآنلاین" - روند انتخاب مقامات ارشد دولت و نیز، شاخص‌های این انتخاب و کندی و تناقض در آنها موجب بروز واکنش‌هایی در بدنه ی اصلی حامیان سید ابراهیم رئیسی شده است.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، از معرفی برخی افراد برای وزارت و معاون وزرا و استانداران و تیم اصلی اقتصادی دولت که بگذریم، روند به شدت کند و بحث برانگیز در معرفی افراد جدید و همسو با سیاست های دولت در هیات دولت و کابینه که به عنوان مقامات ارشد دولت شناخته می شوند، موجب تعجب و اعتراض مردمی شده است که به دولت سیزدهم امید بسته اند.

براساس این گزارش، 3.5 ماه از تاریخ انتخاب رئیسی توسط اکثریت شرکت کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در تاریخ 27 خردادماه 1400 می گذرد؛ همچنین 2 ماه از تنفیذ وی توسط امام خامنه ای در تاریخ 12 مردادماه 1400 گذشته است؛ مراسمی که معظم له بر تشکیل سریع دولت تاکید داشتند. از سوی دیگر، نزدیک به 1.5 ماه از اعتماد حداکثری مجلس به وزرای پیشنهادی رئیسی نیز سپری می شود و طبیعی ترین مطالبه ی مردمی که به این دولت اقبال نشان داده اند، جابجایی سریع مدیران دولتی است که سوءمدیریت آنها شرایط فعلی را بر کشور حاکم کرده است اما در میدان عمل، اتفاقات دیگری در حال رخ دادن است.

براساس بررسی صورت گرفته، تا لحظه ی تنظیم این مطلب، علاوه بر انتصاب یکی از وزرای دولت روحانی به معاونت رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی (محمد اسلامی)، حداقل برای جایگاه های بسیار مهم زیر، هنوز هیج فردی حکم مسئولیت نگرفته است و کماکان مدیران ارشد دولت روحانی این پست ها را اشغال کرده اند:
- معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت از محیط زیست
- معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری
- دبیر هیات دولت
- سخنگوی دولت
- رئیس کل بانک مرکزی
- رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر
- رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی
- رئیس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران
- رئیس سازمان ملی استاندارد ایران
و...!

به لیست مذکور که باید مستقیم توسط رئیس جمهور انتخاب شوند، مقامات مختلف دولتی باید اضافه شوند که یا با پیشنهاد وی و یا تیم اتاق فکر منتخب او به وزرا معرفی می شوند و یا تائیدیه می دهند و همچنان، اکثریت این پست ها در اشغال مدیران دولت روحانی است؛ دولتی که ناکارآمدی و سوءمدیریت آن ملت ایران را به شدت آزرده خاطر نمود.

نکته ی دیگر این که، به تاریخ های انتخاب و تنفیذ و رای اعتماد مذکور، حضور رئیسی در انتخابات سال 1396 را نیز بیافزایید! به عبارت دیگر، وی از 4 سال قبل در مظان ریاست جمهوری بود و ابتدایی ترین سوالی که در این زمینه، اذهان را به خود مشغول کرده، چرایی کندی بی سابقه در معرفی ارکان اصلی دولت است.

به هرحال، به نظر می رسد مردم پس از موج اولیه ی آغاز به کار دولت، آرام آرام مشغول قضاوت درباره ی عملکرد آن شده اند و ظرف این مدت، متاسفانه هنوز انتظاری که از دولت سیزدهم می رفت، محقق نشده است.

امید آن که تیم رئیسی، بیش از این متوجه شرایط کشور باشند و با درک حساسیت ها و با عبور از تصمیم سازی های عده ای که با نقاب فراجناحی، تله ی خطرناکی را پیش پای دولت گذارده اند، تحولات انقلابی را با جابجایی های عاقلانه ی انقلابی رقم بزنند.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
فضلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
0
0
مردم توقع داشتند در دولت رئیسی سیاستهای انبساطی تورمی تحمیلی جرمی پاول به ایران خاتمه یابد،گفتیم روحانی غربگراست،رئیسی ایرانی است ظاهرا از آنجایی که مدیران روحانی تغییر نکرده اند و سیاست همان سیاست دولت دوازدهم است،دولت سیزدهمی وجود ندارد و رئیسی نیست که حکومت میکند سایه روحانی باقی است ،(...) سایه شیطان است
مدیر پایگاه قسمت نقطه چین داخل پرانتز به جهت داشتن بار حقوقی ویرایش شد
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: