به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
رفسنجانی هم که انتقام از آقای احمدی نژاد در مرحله اول به دلیل اختلافات این چند سالشون و به نوعی هم انتقام از رهبری. تمام این‌ها دلایل این اتفاقات بود
"خیبرآنلاین" - این حرف را از سر اعتقاد می‌زنم؛ آقای موسوی از سر نادانی، آقای خاتمی از سر خیانت و آقای هاشمی رفسنجانی از سر انتقام گیری وارد این ماجرا شدند.

اعترافات‌منتشرنشده ابطحی‌درباره هاشمی،موسوی وخاتمی+فیلم
به گزارش صوت المستضعفین، بخشی از اعترافات محمدعلی ابطحی که از صداوسیما پخش نشده است، منتشر شد. در ادامه متن این اعترافات را می خوانید.

یکی از تفکراتی که میرحسین موسوی داشت این بود که گمان می‌کرد جزئی از نظام، انقلاب و خط امام(ره) هست و به همین دلیل برخی دوستان ایشون ابایی نداشتند بگویند که ایشون از رهبری هم به امام نزدیک‌تر بود؛ در حالی که ما اینطور شوخی می‌کردیم که اگر حمایت‌های روزانه امام(ره) نبود، ایشون همان کارهای روزانه کشور را هم نمی‌توانستند انجام بدهند. اما با این حال ایشون تصور می‌کرد که خط امام(ره) ملک رسمی ایشون هست و تحت این عنوان می‌توانند رأی مردمی که واقعاً به امام(ره) علاقه‌مند هستند را کسب کند.

یکی از جلسات این‌ها، جلسه مشترکی بود که آقای موسوی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی، روز شنبه فردای انتخابات برگزار کردند. در این روز، حمایت بسیار جدی از آقای موسوی توسط این مجموعه شکل گرفت، بعد از همان‌جا به حوزه علمیه قم نامه فرستاده شد که شما هم حمایت کنید، بعضی از مراجع مانند آقای صانعی پیغام دادند که ما حمایت می‌کنیم. مجمع روحانیون مبارز همان روز جلسه تشکیل دادند و در آن جلسه، ابطال انتخابات را خواستار شدند! انتخاباتی که با ۴۰میلیون رأی برگزار شد.

این مجموعه شکل گرفته، باعث یکی از توهّمات جدی در آقای موسوی بود؛ موسوی تصور می‌کرد که این مجموعه به‌خاطر خود آقای موسوی و به‌خاطر دیدگاه‌ها و بیانیه‌های آقای موسوی شکل گرفته است.
در حالی‌که اگر این‌ها آقای موسوی را تنها نمی‌گذاشتند، اساساً به‌خاطر منافع خودشون بود.

این حرف را از سر اعتقاد می‌زنم؛ آقای موسوی از سر نادانی، آقای خاتمی از سر خیانت و آقای هاشمی رفسنجانی از سر انتقام گیری وارد این ماجرا شدند.

واقعاً آقای موسوی نمی‌دانست در مملکت چه خبر هست. آقای خاتمی برعکس، اقتدار دولت، اقتدار نظام، اقتدار قوای نظامی و قضایی، اقتدار معنوی امام(ره) در کشور را می‌دانست ولی در عین حال برای انتقام از شکست خودش، آقای موسوی را وادار به کوبیدن بر این طبل کرد.

آقای هاشمی رفسنجانی هم که انتقام از آقای احمدی نژاد در مرحله اول به دلیل اختلافات این چند سالشون و به نوعی هم انتقام از رهبری. تمام این‌ها دلایل این اتفاقات بود.

بر فعالیت آقای هاشمی و حزب کارگزاران بیشتر تأکید می‌کنم؛ چون حزب کارگزاران و آقای هاشمی رفسنجانی، بیشتر امکانات سیاسی و مالی فراوانی داشتند. برای آقای هاشمی رفسنجانی رقابت با آقای احمدی نژاد و نبودن آقای احمدی نژاد مهم بود و بر این مبنا تلاش می‌کرد. در این‌جا جریان کارگزاران و جریان آقای هاشمی رفسنجانی را جریان غالبی می‌دانم. مجمع روحانیون مبارز که وابسته به امام(ره) هست، آقای مجید انصاری، به سرعت به دنبال نوشتن یک بیانیه‌ای در حمایت از آقای موسوی بود در همان روز شنبه، و گفت که ما فوری این را می‌گذاریم روی سایت مجمع، دو دقیقه بعد سایت قلم نیوز که وابسته به آقای موسوی بود بر روی سایت می‌گذارد، بعد گفتیم چی می‌شه، گفتند بعد از سه دقیقه زیرنویس شبکه خبری بی بی سی می‌شود! یعنی این مسیر با این سرعت شکل می‌گیرد برای مجمع!
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: