عدم برگزاری به موقع و دقیق جلسات شورایعالی فضای مجازی و نیز، موضوعات حاشیهای مورد توجه در این جلسات، نشاندهنده نگاه ضعیف و منفعلانه دولت به موضوعات اجتماعی محسوب میشود
"خیبرآنلاین" - حسن روحانی در تازه ترین اظهاراتش که تحت عنوان گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم در شامگاه یکشنبه 12 دیماه 95 مطرح شد، مطالبی را گفت که هر بیننده ای را که کمترین اطلاعاتی از مسایل داشته باشد، را متحیر و متعجب می نمود.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی
"خیبرآنلاین"، رییس دولت مدعی راستگویان علاوه بر آمار ریز و درشتی که تلاش می کرد به صورت سریالی - نموداری به خورد مخاطب دهد، در موضوعات مختلف، توجیهات عجیب و بعضا اطلاعات غلط داد.
یکی از اطلاعات غلط و اشتباهات فاحش روحانی به موضوع جلسات شورایعالی فضای مجازی بازمی گردد.
وی در پاسخ به سوال مجری که پرسید چرا بیشتر وقت دولت به مسایل سیاست خارجی متمرکز شده و در موضوعات اجتماعی و فرهنگی نوعی غفلت مشاهده می شود، ضمن رد این مساله، دست به توجیهات و ارایه اطلاعات غلط زد.
روحانی گفت: "
هر 2 هفته یکبار جلسات شورایعالی فضای مجازی داریم"! و تلاش کرد این خبر غلط را به عنوان نگاه ویژه دولت یازدهم به موضوعات اجتماعی قلمداد کند.
این درحالی است که در یک بررسی ساده مشخص می شود که جلسات شورایعالی فضای مجازی، به طور متوسط هر 50 روز یکبار برگزار شده که همان جلسات نیز بیشتر به موضوعات دست چندم و غیرضروری مرتبط با فضای مجازی اختصاص یافته است. این بررسی، در پایگاه رسمی مرکز ملی فضای مجازی در دسترس عموم قرار دارد.
به عبارت دیگر، هم اکنون 41 ماه از عمر دولت یازدهم می گذرد و طی این مدت، تنها 25 جلسه برگزار شده، در حالی که اگر بخواهیم حرف های تلویزیونی روحانی به مردم می گوید 82 جلسه باید برگزار می شده است!
آیا این تفاوت فاحش و آمار نادرست ناشی بی اطلاعی شخص رییس جمهور هست یا مشاوره های غلطی است که اطرافیان به او القا می کنند؟
از سوی دیگر، همین عدم برگزاری به موقع و دقیق جلسات شورایعالی فضای مجازی و نیز، موضوعات حاشیه ای مورد توجه در این جلسات، نشان دهنده نگاه ضعیف و منفعلانه دولت به موضوعات اجتماعی محسوب می شود که در کنار دیگر نقاط سیاه، در حال تکمیل پرونده ضعیف اعتدالیون است.
این در حالی است که به اعتراف روحانی، امروزه فضای مجازی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین موضوعات زندگی مردم شده و بی توجهی به آن، بومی سازی و توانمندسازی ظرفیت های داخلی و اشغال این فضا توسط شبکه های اجتماعی خارجی نوعی خیانت به کاربران ایرانی تلقی خواهد شد.
مجبور مي شود كه براي ترميم چهره آسيب ديده خود . دروغ بعدي را نيز بگويد
دومي كه گفته شد . دروغگو به سراشيب دروغگويي مي افتد و تا جهنم مي رود