به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: نبود فراکسیون اکثریت در مجلس باعث شده است که لابی‌گری و باندبازی تقویت شود که این مسئله باعث ضعف مجلس دهم شده است.
"خیبرآنلاین" - جبار کوچکی‌نژاد درباره عملکرد نمایندگان مجلس دهم، گفت: مجلس دهم نسبت به مجالس قبل ضعیف است و علت اصلی این مسئله آن است که بیشتر نمایندگان این دوره، چهره‌های سیاسی شاخص و افرادی تأثیرگذار نیستند.

سیاسی کاری «امیدی‌ها» و «مستقلین» عامل ضعف مجلس دهم است

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه نبود چهره‌های سیاسی تأثیرگذار روی آرایش فراکسیون‌های مجلس اثر منفی گذاشت، افزود: در مجالس گذشته دو فراکسیون قدرتمند وجود داشت اما در این دوره هیچ فراکسیون قدرتمندی وجود ندارد و همین مسئله باعث شده است که در طرح‌ها و لوایح مهم و همچنین رأی اعتماد و استیضاح وزرا مشخص نباشد که موضع نمایندگان دقیقاً چیست.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نبود فراکسیون اکثریت در مجلس باعث شده است که لابی‌گری و باندبازی تقویت شود که این مسئله هم باعث ضعف مجلس دهم شده است.

کوچکی‌نژاد با انتقاد از عملکرد اعضای فراکسیون امید و مستقلین مجلس، گفت: اعضای فراکسیون امید و مستقلین مجلس دارای یک خط مشی هستند و سیاست اصلی آنان حمایت از دولت است و همواره سعی می‌کنند که با دولت هماهنگ باشند.

وی با اشاره به اینکه اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس، توجهی به دولت و خواسته‌های آنان ندارند و دغدغه اصلی‌شان حل مشکلات مردم است، اظهار داشت: اعضای فراکسیون امید و مستقلین مجلس به شدت وابسته به دولت هستند و رسالت اصلی‌شان، پیگیری سیاست‌های دولت در مجلس است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعضای فراکسیون امید و مستقلین مجلس توجهی به حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ندارند، گفت: نمایندگان این دو فراکسیون تاکنون بیشتر به دنبال تصویب لوایح سیاسی چون FATF بوده‌اند و به جای توجه به حل مشکلات اقتصادی مردم، ترجیح می‌دهند که به موضوعات سیاسی ورود کرده و در این زمینه‌ها هم با دولت همراهی کنند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: