به‌روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
یکی از موضوعات قابل تامل و البته عجیب در مقدمات آتش افروزی اغتشاشگران، سخنان و واکنش‌های برخی تریبون داران و اهل منبر و وعظ، از جمله حجت الاسلام حامد کاشانی بود
"خیبرآنلاین" - اغتشاشات شهریورماه 1401 مقارن با ایام اربعین، عبرت‌های مختلفی را با خود به همراه داشته است که نیازمند بررسی و تدقیق بیشتر و عمیقتر دارد.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، یکی از موضوعات قابل تامل و البته عجیب در مقدمات آتش افروزی اغتشاشگران، سخنان و واکنش های برخی تریبون داران و اهل منبر و وعظ، از جمله حجت الاسلام حامد کاشانی بود که بدون بررسی ماجرا و اطلاع دقیق از آن چه که به وقوع پیوسته، به نیروی فداکار انتظامی تاختند و با ادبیاتی زشت و ناپسند، خواستار عذرخواهی فراجا بدون هیچ دلیلی شدند!

بارها گفته شده که از میان دهها مسئول و متولی در حوزه فرهنگ عفاف و حجاب، علی الظاهر تنها نیروی انتظامی مشغول انجام تکالیف انقلابی و قانونی خود هست و سایر دستگاه‌های مسئول، به جای عمل به وظایفشان، بعضا با چند واسطه و منسوب به خود، مشغول تخریب نیروی انتظامی هم هستند!

پرداختن به مساله‌ی فوق، به زمان دیگری موکول می‌شود اما آنچه که همینک نیازمند پردازش است، التفات به اصل حکم الهی "حجاب" است که مشاهده می‌شود هر بار به بهانه‌ای، نسبت به آن غفلت صورت می‌گیرد.

برای شفافیت بیشتر، از مثالی استفاده می‌شود:
در ابتدای دفاع مقدس، آن چه که منجر به تحمیل جنگی 8 ساله به کشورمان شد، اشغال شهری به نام خرمشهر بود و در همان زمان نیز، عده‌ای جاهل یا خود را به جهل زده، پیشنهاد داده بودند که به خاطر یک شهر، نباید کل کشور را درگیر جنگ کرد!
فکرش را بکنید اگر به آن پیشنهاد خطرناک عمل می‌شد، چه سرنوشتی برای ایران عزیزمان رقم می‌خورد؟

اینک نیز، همان کارزار با شکلی متفاوت در حال انجام است؛ عده‌ای بنا بر هر دلیلی، بی آن که متوجه عواقب اظهاراتشان باشند، همنوا با دشمنان دین و انقلاب در این تنور می‌دمند که حالا که مسئولان اقتصادی نتوانسته‌اند مشکلات معیشتی را سر و سامان بدهند، مساله‌ی حجاب را رها کنیم تا فشار کمتری به مردم بیاید!

گویندگان این جملات ظاهرا نسبت به چند موضوع دچار غفلت شده‌اند و یا به تغافل روی آورده‌اند که به برخی از آنها در قالب سوالاتی، به صورت کوتاه اشاره می‌شود:

1. آیا از دید آنها، اکثریت مردم مسلمان ایران خواهان بی حجابی هستند؟! اگر پاسخشان مثبت است، به صورت شفاف بگویند دقیقا براساس کدام آمار و یا مشاهدات دقیق، چنین ادعایی دارند؟ اما اگر به این سوال پاسخ منفی می‌دهند، چرا اینقدر "مردم مردم" می‌کنند؟

2. آیا گویندگان سخنان مذکور، حجاب را جزو احکام الهی می‌دانند؟ اگر پاسخ منفی است، صراحتا دلایل و مستندات ادعایشان را بازگو کنند. اگر به این سوال پاسخ مثبت می‌دهند، بگویند چرا در برابر یک حکم الهی، دچار انفعال شده‌اند؟

3. تریبون داران ارزشی که این مطالب را بازگو می‌نمایند، پاسخ دهند که آیا به واسطه‌ی عدم توفیق در اجرای یک حکم الهی، مجوز بسترسازی برای ترک اجرای حکم دیگری را داریم؟ اگر جواب مثبت می‌دهند، ادله‌ی خود را براساس قرآن و سنت و سیره معصومین علیهم السلام ارایه نمایند. اگر پاسخ منفی می‌دهند، به افکار عمومی پاسخگو باشند که چرا مدام، دوگانه‌ی انحرافی اقتصاد-حجاب را پیش می‌کشند و به بهانه‌ی سوءمدیریت و ناکارآمدی برخی مدیران در دولت‌های مختلف پیرامون مباحث اقتصادی، در کمرنگ شدن حساسیت‌ها نسبت به حجاب و عفاف تلاش می‌کنند؟

4. سوال دیگری که متناسب با مثال ذکر شده در عبارات فوق مطرح می‌شود، این است که علیرغم تمامی مسایل فوق و دهها موضوع دیگر که در حوصله‌ی این وجیزه نیست، حتی اگر موضوع حجاب را به خیال خود حل کنند و هرکس به اختیار خود با هر پوششی که دلش می‌خواهد، وارد فضای جامعه شود، آیا پیشروی دشمن به همین مساله محدود می‌شود؟ آیا تضمینی وجود دارد که در ادامه، فشارهای نامشروع دیگری همچون رهاشدن نجاست خواری و همجنس بازی و ازدواج با محارم و تعطیلی سایر احکام الهی در دستور کار قرار نگیرد؟!

به نظر می‌رسد تریبون داران ارزشی و انقلابی، بهتر است به جای جوگیرشدن و تاثیرپذیری از هیاهوی هدفمند رسانه‌های دشمنان دین و انقلاب، به فکر تربیت هرچه بهتر کودکان و نوجوانان و جوانان و آشنایی بیشتر و بهتر آنان با مبانی دینی مشغول باشند و از شواف‌های مخرب فاصله بگیرند.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۲
0
0
کسی که معتقد است که خدا حق قانونگذازی ندارد حداقل مرد باشد و بگوید مسلمان نیست. این کفر از کفر
فرعون و یزید هم بدتر است. فرعون هم نگفت قانون خدا را رها کنید. می گفت من خودم خدا هستم. یزید و معاویه هم نگفتند گناه را آزاد کنید. گفتند دین خدا این است که ما می گوییم. اما الان با نوع بی سابقه ای از کفر مواجه هستیم که می گوید حکم خدا هر چه می خواهد باشد! ببین تمایل مردم به چیست!! ارتداد معنی دیگری ندارد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: