این حلقههای سازماندهی شدهی 100 نفره باید در کمترین زمان و با اقتدار کامل، جمع شوند تا هم امنیت روانی به جامعه بازگردد، هم زندگی و کسب و کار مردم روال عادی را طی نماید و هم تصویرسازی بیرونی و درونی دشمنانی که از هزاران کیلومتر دورتر از کشورمان، پای تلفن و رایانهها نشستهاند تا روایتگر اغتشاش باشند، به شکست بیانجامد
"خیبرآنلاین" - جمهوری اسلامی مدل نوینی از حکومت، برگرفته از تعالیم الهامبخش اسلام و سنت نبوی و سیره اهل بیت است و این مدل، باید هر روز نسبت به گذشته، روند بهتری را طی کند.
به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی
"خیبرآنلاین"، یکی از مولفه های مهم نظام مردمسالاری دینی، رفتار همزمان "رافت با مردم، اقتدار در مقابل دشمنان" است که باید به هر دو به یک میزان توجه شود.
همزمان که باید نسبت به آحاد مختلف مردم، به ویژه اقشار ضعیف، رافت و عطوفت و مهربانی در دستور کار مسئولان قرار داشته باشد، لازم است نسبت به شرارتها، دشمنی ها، منافقین و خائنین نیز جلوه ی اقتدار و شدت و تحکم به صورت قاطع به نمایش در آید.
اقتدار، صرفا در مسایل امنیتی و نظامی خلاصه نمیشود؛ بلکه بخش مهمی از آن در حوزه ی اقتصادی و کوتاه کردن دست چپاولگران از سفره های مردم و برخورد قاطع و بدون تبعیض با مفاسد اقتصادی قابلیت اجرایی دارد؛ اتفاقی که اگر واقع شود، بدون شک حمایت های گسترده ی مردمی را نیز به همراه خواهد داشت.
اغتشاشات شهریورماه 1401 نشان داد که اگر در برابر اغتشاشگران و ترویست ها و اوباش اجاره ای، کمترین مماشاتی صورت گیرد و در برخورد شدید با آنان اهمال شود، این جماعت کم تعداد اما پرسروصدا و مخرب، از هیچ جنایت ضدانسانی ابایی ندارند و به سرعت میتوانند کشور را آبستن آشوب های درهم تنیده کنند.
انتشار پیاپی اخبار شهادت فرماندهان و مسئولان و نیروهای امنیتی و انتظامی و سپاهی و بسیجی، اگرچه روایتگر مجاهدت این عزیزان در برقراری آرامش برای جامعه است، اما تداوم آن، می تواند خطر بروز ضعف و سستی در این سد آهنین را به تصویر بکشد که نتیجه اش تزریق احساس ناامنی به ملت خواهد بود.
حالا که براساس آمار رسمی مسئولان، تعداد کل شرکت کنندگان د ر اغتشاشات کشور حدود 50 هزار نفر اعلام شده است و مرزبندی مردم معترض با پیاده نظام دشمن کاملا آشکار و شفاف شده، جای هیچ مسامحه ای نیست و دستگاه های خدوم امنیتی و انتظامی باید با سرعت و جدیت و قاطعیت بیشتر از قبل، تکلیف اوباشی که به کشور خسارات مالی و روانی گسترده ای وارد کردند، را یکسره کنند.
برای ایران و تهران زیبا نیست که بشنویم تعداد حدود 100 نفر، خیابان اصلی آن را بسته اند، نردههای مسیر اختصاصی اتوبوس شرکت واحد را از جا کنده و در خیابان رها کرده اند، چند سطل زباله را به آتش کشیده اند، به اموال عمومی و بانک ها و... آسیب زده اند، زندگی پایتخت نشینان را مختل کرده اند و به گونه ای تصویرسازی می نمایند که گویی چند میلیون نفر در خیابان آمده اند!
این حلقه های سازماندهی شده ی 100 نفره باید در کمترین زمان و با اقتدار کامل، جمع شوند تا هم امنیت روانی به جامعه بازگردد، هم زندگی و کسب و کار مردم روال عادی را طی نماید و هم تصویرسازی بیرونی و درونی دشمنانی که از هزاران کیلومتر دورتر از کشورمان، پای تلفن و رایانهها نشسته اند تا روایتگر اغتشاش باشند، به شکست بیانجامد.
احتیاج فوری و مبرم جمهوری اسلامی در این مرحله از تاریخ، دو اقدام همزمان است: رافت با مردم؛ اقتدار در مقابل دشمنان. این دو، باید در تمامی عرصه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، هنری، نظامی و امنیتی به موازات یکدیگر پیش بروند و مدل نوین مردمسالاری دینی بر پایه ی "رحماء بینهم و اشداء علی الکفار" را برای جهان پیرامون به ارمغان بیاورند.