به‌روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
سال‌ها عقب‌افتادگی در یک سال جبران نمی‌شود و کار جهادی می‌خواهد
"خیبرآنلاین" - علی بهادری جهرمی در جمع دانشجویان دانشگاه قم که در فضای ‌چالشی و پرشور برگزار شد، ‌گفت:‌ کشور ما به‌واسطه سوءمدیریت‌های داخلی و عقبه دیکتاتوری و پادشاهی، از پیشرفت‌های معمول دنیا به‌رغم تمام ظرفیت‌های درونی آن، عقب مانده‌ است.

به گزارش تسنیم، وی اظهار داشت:‌ بعد از انقلاب نیز رقبای منطقه‌ای و کشورهای قدرتمند دنیا با تحمیل جنگ‌های مختلف ترکیبی مانع از پیشرفت همه‌جانبه کشور شدند؛ ذات دیکتاتوری در همین است که با ایجاد یکصدایی رسانه‌ای اجازه نمی‌دهد پیشرفت‌های داخلی معرفی و تبیین شود.

وی با بیان اینکه ایران در تولید علم در رتبه پانزدهم جهان قرار دارد، گفت: ایران در حوزه نانوتکنولوژی رتبه چهارم، در علوم مهندسی ایران در رتبه دهم و در داروسازی رتبه هشتم جهان را داراست.

بهادری جهرمی تصریح کرد: از مجموع 3 میلیون و 200 هزار دانشجو، بیش از 50% از آنها را بانوان شامل می‌شود که نشان می‌دهد زن در ایران از آزادی کامل برای پیشرفت برخوردار است اما دیکتاتوری رسانه‌ای اجازه گفتن این مسائل را نمی‌دهد.

وی یادآور شد: دشمن از تشکیل چنین محافلی برای پرسش‌گری بین مردم و مسئولان در واهمه است و می‌خواهد آن را به حاشیه ببرد؛ دشمن از دولتی که حرف برای گفتن و دفاع از عملکردش داشته باشد، می‌ترسد.

سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال دانشجویی در خصوص نحوه اجرای عدالت در دولت سیزدهم، اظهار داشت: اصلاح نظام یارانه و تفاوت قائل شدن بین افراد ثروتمند و مستضعف در پرداخت یارانه‌ها، یک مورد از رویکرد عدالت‌محوری دولت مستقر است.

بهادری جهرمی ادامه داد: سه دهک آخر جامعه که بیش از 24 میلیون نفر از جمعیت کشور را در بر می‌گیرد ماهانه 400 هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند در حالی که پیش از این یارانه‌ها در اختیار واسطه‌ها و واردکنندگان کالا قرار می‌گرفت.

وی همچنین بیان کرد: دولت وقتی روی کار آمد که نرخ دلار افزون بر 25 هزار تومان بود؛ تغییر نرخ برابری دلار توسط آمریکا از عوامل مهم در افزایش نرخ ارز طی یک سال گذشته بوده است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه اگر 10 سال رشد اقتصادی کشور ادامه داشته باشد، وضعیت کشور به روال سابق بازمی‌گردد، اضافه کرد: طبق آمارهای رسمی ملی و جهانی رشد اقتصادی کشور در دهه 90 نزدیک به صفر درصد بود در حالی که رشد اقتصادی کشور طی یک سال گذشته به 5 درصد نزدیک شده است.

بهادری جهرمی با اشاره به علت قطعی اینترنت پس از حوادث اخیر، اظهار داشت: دولت سیزدهم هیچ وقت اینترنت را قطع نکرده است بلکه برخی پیام‌رسان‌های خاص فیلتر شدند این در حالی است که دولت قبل،‌ در حوادث مشابه تمام اینترنت را قطع می‌کرد و استثنایی قائل نمی‌شد.

وی ادامه داد: اینستاگرام به‌چه‌بهانه‌ای عکس سردار سلیمانی را حذف می‌کند اما آموزش شیوه کوکتل‌مولوتوف، پاره شدن گلوی سرباز و سایر تصاویر خشونت‌آمیز را به‌راحتی پخش می‌کند؟ این شبکه اجتماعی تحت کنترل حاکمیت دیکتاتوری آمریکا عمل می‌‌کند.

بهادری‌جهرمی عنوان کرد: جمهوری اسلامی در برابر دیکتاتوری رسانه‌ای حاکم در اینستاگرام و سایر رسانه‌های تغذیه‌شده از دلارهای سعودی و انگلیسی خواهد ایستاد، برای ما فرقی بین دیکتاتوری رسانه‌ای غرب و شرق وجود ندارد.

وی بیان کرد: شعار "زن، زندگی، آزادی" و "مرد، میهن، آبادی" شعار دولت نیز است و از آن حمایت می‌کند؛ دولت در برابر هرگونه دیکتاتوری رسانه‌ای و اقتصادی برای شنیده نشدن صدای ملت خود در عرصه جهانی ایستاده است اما با "بی‌نظمی" در هیچ امری موافق نیست.

وی همچنین با اشاره به شعار دانشجویان در حمایت از علی کریمی بازیکن سابق تیم ملی ایران، بیان کرد: وی می‌تواند به داخل کشور برگردد، کسی با وی مشکلی ندارد؛ دیکتاتوری رسانه‌ای اجازه نمی‌دهد که صدای واقعیت و حقیقت حتی به گوش ورزشکاران برسد.

بهادری جهرمی بیان کرد: بنده شخصاً هرگونه مشکل احتمالی را که ممکن است بعد از سؤالات دانشجویان به وجود بیاید پیگیری می‌کنم.

بهادری جهرمی ادامه داد: ما با دیکتاتوری رسانه‌ای و بستن صدای منتقد، مخالفیم و هر دوی آن را دو لبه قیچی می‌دانیم اما با پرسشگری و اعتراض سالم و مسالمت‌آمیز در خور شأن ایرانیان موافقیم؛ ما اجازه نمی‌دهیم آرمان استقلال و آزادی امام راحل دچار افراط و تفریط شود.

وی درباره مشکل کمبود دارو در کشور به سه سال زندگی دخترش در یک شرایط سخت پشت درهای بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اشاره و تأکید کرد: ‌من هم مثل بسیاری از مردم طعم تلخ بی‌دارویی را چشیده‌ام. من دخترم را به‌خاطر تحریم ظالمانه دارو توسط ایالات متحده از دست دادم قطعاً بیشتر از همه این موضوع را درک می‌کنم، باید دید که آیا کمبود دارو به‌خاطر فناوری ماست یا تحریم‌ها، در تأسیسات هسته‌ای سیمان می‌ریزند تا به رادیوداروها دسترسی پیدا نکنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفرش به سعودی و ممنوعیت ورود زنان به رستوران خطاب به دانشجویان تصریح کرد: آیا می‌دانید در عربستان زن نمی‌‌‌تواند ‌‌در رستوران بنشیند و ‌غذا ‌بخورد و با توجه به این ممنوعیت غذایی را گرفتیم و کنار خیایان خوردیم؟ آیا این کشور ‌مدعی حقوق زن است؟ آیا این کشور ‌می‌فهمد آزادی یعنی چی؟ حق یعنی چی؟

بهادری جهرمی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره اینکه "چرا خودرو به بورس می‌رود؟" گفت:‌ چون بسیاری از آقایان در دولت قبل فامیل‌هایشان را داخل ایران خودرو کردند و برای اینکه جلوی اینها گرفته شود، فروش خودرو به بورس رفت.

سخنگوی دولت با اعلام اینکه "امسال تولید خودروی ما به 1 میلیون و 200 هزار افزایش پیدا می‌کند"، خاطرنشان کرد: سال‌ها عقب‌افتادگی در یک سال جبران نمی‌شود و کار جهادی می‌خواهد.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد الزامی بودن نوعی از حجاب در دانشگاه قم گفت: قوانین هر دانشگاه در دفترچه کنکور آمده است، هر کس آزادانه می‌تواند انتخاب کند.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۴
0
0
این برنامه ها توسط (...) دارد با هدف تریبون دادن به جریان ضد دین و با هدف تشکیک در اصل ربوبیت داشتن خدا و حق حاکمیت شرع صورت می گیرد. فریب (...) نفوذیها را نخوریم.
مدیر پایگاه قسمت های نقطه چین داخل پرانتز به جهت داشتن بار حقوقی ویرایش شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
0
0
ضمنا این تصور هم که با گفتگوی مسوولان با دانشجویان می تواند آنها را آرام نمود کاملا خلاف واقع است. دانشجویان آشوبگر دو دسته اند. دسته اول که ۹۰ درصد آنها هستند دنبال فرار از کلاسها هستند و به هر صدای اعتراضی می پیوندند. این دسته اصلا صحبتهای مسوولان برایشان مهم نیست. اما دسته کوچک لیدرهای اغتشاش که ۱۰ درصد باقیمانده هستند، عمیقا دارای ضدیت با اصل اسلام هستند و از این جلسات با مسوولان به عنوان تریبون برای انتشار علنی شعارهای تحریک آمیز و ضد اسلام و نظام استفاده می کنند و این جلسات را نشان ضعف نظام می دانند. دقیقا به همین دلیل این جلسات به اغتشاشات کمک کرد به جای آنکه آن را مهار کند. ضمنا این گفتگوها نتیجه ای جز تشکیک در اصل حاکمیت دینی ندارد یعنی پس از چهل سال تازه شک کنیم اسلام باید حاکم باشد یا نباشد!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
0
0
مسئولان بدانند همه کسانیکه در اعتراضات بودند بدنبال کشف حجاب و برداشتن روسری نبودند من جمله دانشجویان اما عده زیادتری بخصوص ما پدر و مادر ها که در اعتراضات حاضر نبودیم هم منتقد و معترض هستیم معترض واقعی ما هستیم اما کمرمان شکسته است و یا جرات اعتراض نداریم اول معترض به بانکداری غیر اسلامی که اگر جمهوری اسلامی هستیم باید سبک و سیاق بانکداری هم اسلامی باشد بعلاوه معترض به گرانی هرروزه و سرسام آور هستیم معترض به بی عدالتی و پارتی بازی هستیم معترض اجرای قوانین نامربوط غربی در کشور هستیم معترض به نحوه اجرای شیوه نامه مبارزه با کرونا و ماسک گذاری اجباری و واکسن اجباری هستیم که باید اصلاح شود اما اگر نشود با اینکه در خیابان ها حضور نداریم اما نفرین میکنیم و یا دعا میکنیم مسئولان امر تجدید نظر کنند ویا اینکه مسئولان مربوطه بخصوص در حوزه وزارت بهداشت و فرهنگ عوض بشوند تا زمانیکه این شرایط عوض نشود و به مردم که ستون های خیمه حکومت هستند توجهی نشود خیمه حکومت در معرض آسیب و فروریزی است
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: