به‌روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
هدف از توسعه خوابگاه‌های متاهلی تبدیل دانشگاه‌های مجردی به متاهلی کمک به سیر علم و اشتغال و کاهش سن ازدواج است
"خیبرآنلاین" - رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت مجلس با بیان مزیت‌های قانونی این طرح گفت: این قانون اتفاقات خوبی را رقم زده که افزایش ۱۵ درصدی نرخ ازدواج و افزایش ۳۰ درصدی نرخ بارداری را منجر شده است.

به گزارش صداوسیما، امیرحسین بانکی پور در جلسه با مدیران دستگاه‌های مرتبط با جوانی جمعیت اظهار داشت: قانون جوانی جمعیت براساس هشدار‌های مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص پیری جمعیت تهیه و مصوب شده است.

وی افزود: امروز همه نسبت به اهمیت موضوع جمعیت آگاهی دارند اما متاسفانه فوریت و درک شرایط بحران جمعیت هنوز در جامعه احساس نشده است.

رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: برای رهایی از تله جمعیتی تنها 5 سال فرصت داریم و اگر این بحران مانند کرونا جدی گرفته شود می‌توانیم به آن فائق بیاییم و کشور را از یک ابر بحران نجات دهیم.

بانکی پور با تاکید بر این نکته که پیری جمعیت یک ابربحران است که با هیچیک از بحران‌های تاریخ ایران زمین قابل مقایسه نیست تصریح کرد: در تمام بحران‌های گذشته با گذشت ۳۰ سال به روال قبل بازگشتیم، اما اگر خدای نکرده بحران جمعیت اتفاق بیفتد تا ۱۵۰ سال امکان بازگشت وجود ندارد.

این نماینده مجلس بحران‌های اقتصادی، سلامت، علمی و... را نتیجه پیری جمعیت دانست و افزود: براساس آمار‌های جهانی در سال ۱۴۳۰ یک سوم جمعیت کشور با روند فعلی را سالمندان و دوسوم را غیرسالمندان تشکیل خواهند داد.

وی ادامه داد: اینکه برخی می‌گویند به چه امیدی بچه دار شویم، اتفاقا آینده خوبی در انتظار این بچه هاست چرا که جامعه در آینده نیازمند نیروی جوان و متخصص است و در زمینه اشتغال آینده روشنی وجود خواهد داشت.

این استاد دانشگاه از اهتمام جدی برای توسعه خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: هدف از توسعه خوابگاه‌های متاهلی تبدیل دانشگاه‌های مجردی به متاهلی کمک به سیر علم و اشتغال و کاهش سن ازدواج است.

وی اضافه کرد: برهمین اساس در بودجه دانشگاه‌های کشور بودجه ای برای احداث خوابگاه‌های متاهلی اختصاص داده شده است و غیر از بودجه نیز بانک‌ها باید معادل درآمد اختصاصی سال گذشته دانشگاه وام بدهند البته برای دانشگاه‌های غیردولتی نیز زمین و وام تخصیص داده می‌شود.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۷
0
0
این سخنان پاک کردن صورت مسئله است قبلاً با داروها و اکسن ها بخصوص در ایام کرونا زمینه نابودی جمعیت فراهم آمده است شک نکنید تا1405 ضربه بزرگی به جمعیت خواهد خورد تا آنزمان جوانان بسیار اندک خواهند بود متاسفانه کسانیکه باعث این ضربه جمعیتی شده اند همینک سرکار هستند افرادی مثل علیرضا مرندی مینو محرز و نمکی و عین الهی مسئولان نظارت بر جمعیت کشور یا خوابند یا خودشان هم در تیم آقای مرندی بازی میکنند
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: