به‌روز شده در: ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹
گفت‌وگو
آیت الله العظمی علوی گرگانی: نسبت به مسایل فرهنگی اخیر نگرانیم
دیدار شورای سردبیری "خیبرآنلاین" با یک مرجع تقلید
صرف نشستن افراد در کنار رهبری، معیار انتخاب نیست
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با علی‌اصغر زارعی
ناگفته‌هایی از نحوه ورود آیت‌الله مهدوی‌کنی به خبرگان
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(2)
چه کسانی آیت‌الله مهدوی‌کنی را بایکوت خبری کردند؟
گفت‌وگوی‌ "خیبرآنلاین" با حجت‌الاسلام میرلوحی(1)
موضوعات شورا جهت رفع تکلیف مطرح می‎شود
عضو شورایعالی فضای مجازی در گفت‌وگو با "خیبرآنلاین"
آشنایی با یک خواننده جوان جبهه انقلاب
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با سید مهدی ضامنی
تاثیر دودهه زندگی در آمریکا بر ذهن ظریف
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق کوشکی(2)
سیاستمدار در تراز انقلاب‌ اسلامی نداریم
گفتگوی اختصاصی "خیبرآنلاین" با محمدصادق‌ کوشکی(1)
استراتژی حزب‌الله برای 4 سال پیش رو
گفت‌وگوی خواندنی "خیبرآنلاین" با حسین الله‌کرم
بزرگترین اشتباه سیاسی‌ عمرم رای به خاتمی بود
گفت‌وگوی "خیبرآنلاین" با مهدی کوچک‌زاده (2)
میزان بارش‌های از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ماه ۱۴۰۱) تا ۱۷ تیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۱۰ درصد رشد همراه شد اما همچنان در مقایسه با دوره بلندمدت کاهش ۱۴ درصد را نشان می‌دهد.
"خیبرآنلاین" - گرچه پیش‌بینی قبلی مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو کاهش بارش‌ها را اعلام کرده بود؛ اما گزارش اخیر مرکز اطلاعات و داده‌های آب کشور بیانگر رشد ۱۰ درصدی در میزان بارش‌ها است.

به گزارش ایرنا، بر این اساس از ابتدای سال آبی جاری تا روز ۱۷ تیر ۲۰۸.۴ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با بارش ۱۸۵.۹ میلیمتری رشدی ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد.

درعین‌حال میزان بارش‌های از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۷ تیر در مقایسه با دوره بلندمدت ۵۴ساله که ۲۳۸.۲ میلیمتر بارش داشته‌ایم کاهش ۱۴ درصدی دارد.

بررسی آمار مرکز اطلاعات و داده‌های آب کشور نشان می‌دهد استان ایلام از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۱) تا ۱۷ تیر ۵۴۱.۴ میلیمتر بارش دریافت کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با ۲۱۲.۴ میلیمتر بارش ۱۵۵ درصد رشد را یافته است.

همچنین میزان بارش‌های این استان نسبت به دوره بلندمدت ۵۴ساله که ۴۲۷.۷ میلیمتر بارش داشته رشدی ۲۷ درصدی دارد.

پس از آن استان خوزستان نیز با رشد ۸۰ درصدی بارش‌ها روبرو شده است.

میزان بارش‌های از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۷ تیر خوزستان در حالی ۴۱۱.۶ میلیمتر شده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۲۸.۵ میلیمتر بوده و رشد ۸۰ درصدی دارد.

استان هرمزگان درعین‌حال با کاهش ۵۱ درصدی بارش‌ها در جایگاه نخست کاهش بارش ایستاده است.

میزان بارش‌های هرمزگان از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۱) تا ۱۷ تیر در حالی به رقم ۱۰۱.۲ میلیمتر رسیده که سال گذشته این عدد ۲۰۵.۳ میلیمتر بوده و کاهش ۵۱ درصدی دارد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: